Aktywne Wpisy
JaZestarym +102
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Jakie proste rzeczy robić na początku? Jak wy zaczynaliście? Co samodzielnie próbować zrobić? Wiem ze to nie przychodzi po kilku dniach ale co robić żeby wiedza wchodziła lepiej do głowy.
#javascript #programowanie #html #css
Podstawowa umiejetność programisty to szukanie wiedzy oraz rozwiązywanie problemów bez pytania, używając opisanej już wiedzy. Zacznij od tego.
Do tego dobry programista nie usuwa pytań, które zadał. Wiec nie usuwaj, zostaw i być może dzisiaj jakiś Mirek przeczyta i dowie się co kusi się nauczyć w pierwszym
od używania google
Komentarz usunięty przez moderatora
@Marzipan: ja zacząłem od studiów, tam nauczyłem się podstaw później rozwiązywałem zadania algorytmiczne na hackerrank robiłem też tutoriale na różnych stronach później uczyłem się tak że wymyślałem sobie jakiś projekt ale już bardziej zaawansowany niż dodawanie w konsoli i robiłem go tak długo aż zrobiłem jak czegoś nie wiedziałem to szukałem w necie tak długo aż znalazłem często też rozwiązywałem problemy metodą prób i błędów.
@Marzipan: Zacznij od zmarnowania setek godzin na szukaniu tego mitycznego kursu który nauczy cię programować xD
Jeżeli programy komputerowe, to Java albo Python
Na starcie nie bierz się za aplikacje mobilne, ani za żadne frameworki, skoro i tak masz praktycznie 0 wiedzy. Zacznij od czystych języków, ogarnij je, a później napisz w nich jakieś proste programy.