Wpis z mikrobloga

Też tak macie, że zapomnieliście o jakichś podstawowych rzeczach napisać w swoim opisie do #wykopaka? ()

Bo ja oczywiście tak, a to mogłoby mocno uprościć zadanie anonimowemu mikołajowi ;-)

Z mojej strony zatem dodatek: olejki do brody są zawsze spoko, świece zapachowe, wszelkie materiały piśmienniczo-papiernicze takoż ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 1
@Auth a to by znaczyło, że mój opis był wystarczająco dobry i jeden rzut oka na mój profil wystarczył... Na szczęście wiem, że u mnie na profilu bieda, więc niech szuka! (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
@michuss: chyba nie, w sensie zawsze się jakaś drobnostka znajdzie, ale mój opis dojrzewał 2 dni razem ze mną jak myślałam czy zostać wolontariuszką xD i jak tylko do niego zaglądałam to albo coś dodawałam albo odejmowałam
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@voliereen to mój pierwszy raz i już widzę, że są jeszcze inne rzeczy, które dodam w przyszłym roku :) To w ogóle mega fajna zabawa, frajdę sprawia mi szukanie prezentów dla kogoś nieznajomego :D Może w przyszłym roku też się zapiszę jako wolontariusz:)
  • Odpowiedz
@michuss: to moja druga wykopaka, więc od razu wiedziałam czego nie chcę dostać xD najłatwiej chyba napisać chwilę wcześniej i właśnie zaglądać co kilka dni do tego opisu, świeższym okiem spojrzeć czy to się klei czy nie, czy czegoś brakuje
  • Odpowiedz