Aktywne Wpisy

DuzyOgurek +2
Czy jak mam 2 psy w domu jednorodzinnym to jestem jebanym psiarzem czy nie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
- Tak. 49.6% (403)
- Nie. 20.2% (164)
- Trochę 30.3% (246)

enten +84
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
ogolnie: macbook jest komputerem najlepiej wykonanym jakim wezmiesz do rąk, swietny ekran i gllosniczki (w malym pomieszczeniu) robia takie wow, dodatkowo praca na baterii... no coz tu nie ma sobie rownych, ogolnie wart jest kazdej zlotowki no ale...
nie ma windowsa xD ten system macos jest dla mnie totalnie obcy, totalnie dziwny i niezrozumialy, dlatego moj zwracam do sklepu i szukam cos
Wszystkie Twoje niebzędne wymagania spełnnia MBP Air na M1
no ja tam maka doceniam, ale co z tego jak nie ma windwosa xd
źródło: comment_1638457434rorz6Xq2mFq1FpMf1hpxJW.jpg
Pobierzmozna mowic, ze drogi 4k ten maczek, ale serio do 4,5 k nie ma lepiej wykonanego lapka
ja z jednej strony maka pokochalam z drugiej strony znienawidzilam...
-Pamięć mięśniowa, klawisze w innych miejscach.
-Brak możliwości tetheringu przez podpięcie kabla jak to miałem w zwyczaju przy Windowsie.
-Nie wykrywa androida przy zwykłym podpięciu, trzeba coś tam instalować ładować również się nie da telefonu z portu.
-Jeszcze nie ogarniam do końca głupiego zamykania okien będąc w "biurku" chciałbym zamykać aplikacje nie wychodząc z widoku wszystkich otwartych kart. Trzeba albo robić to z poziomu menu aplikacji, albo wchodząc w każdą i zamykać.
-wydaje sie, ze ma lepszą klawiature (ciszej jest zdecydowanie)
-matowy ekran
-ten ekran nawet sobie daje solidnie rade (ale mac nadal ma lepszy)
-ma