Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@snoopek: z innej beczki.
Planuję pomieszkać za jakiś czas trochę tam u Was. Jakieś kilka miesięcy max. Gdzie szukać jakiś domków, albo kawałka domu na wynajem w okolicach Cisna - Wetlina - Wołosate. Wystarczy pokój, kuchnia, wc i jakieś osobne pomieszczenie do zdalnej pracy.
  • Odpowiedz
@kwahu666_ponownie: Szczerze mówiąc nie mam pojęcia. Aczkolwiek wiem kto może potencjalnie wiedzieć. Wykonam dziś telefon i spróbuję się dowiedzieć.
Rozumiem, że miejsce musi mieć internet stacjonarny lub przynajmniej zasięg LTE? Jeśli to drugie to w Wołosatem bym na to nie liczyć. Najbardziej "ucywilizowana" jest Cisna.
  • Odpowiedz
@kwahu666_ponownie: A to jeszcze kupa czasu. Pewnie łatwiej coś od września będzie znaleźć aniżeli od sierpnia. Popytam.
@ptasiek2: Jak coś to mi wszystko jedno jaki kolor tej efajki (tzn może być biały, czarny a nawet różowy jakby tamtych nie było) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DriftKidoo: Dziękuję dobry kolego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapytam @ptasiek2 czy się udało? Jak nie to może coś wybiorę.
Mam Joyetech Exceed. Poszukuję czegoś podobnego. Venilo Raven wydał się ok bo zależy mi na regulacji przepływu powietrza.
Jakieś sugestie?
  • Odpowiedz
@snoopek: Wybrałbym vaporesso
Po pierwsze większa bateria
Po drugie większa pojemność tanka
Po trzecie większa moc bo uwell tylko 18 wat podaje maksymalnie
Po czwarte testowalem już grzałki vaporesso i się smakowo nie zawiedziesz
  • Odpowiedz
@DriftKidoo: Ekstra, dzięki, kupię. Jedno pytanie. W Joyetechu używam grzałek 1.2 ohm. Rozumiem, że jak do tego kupię grzałki o tej same mocy to będzie jednoznaczne z obecnym? Dawno temu wyszedłem z obiegu i zupełnie się nie orientuję poza podstawami podstaw.
  • Odpowiedz