Aktywne Wpisy

StaraJawka +23
Ej wiecie co, pamiętam internet bez trolli.
Pamiętam yt bez reklam, pamiętam aqq gg nk i instagrama tylko po to żeby mieć kody do bety bad company 2. Pamiętam pc z przyciskiem turbo, atari, game boya którego brałem na wyjazd na grzyby z rodzicami.
Dni spędzone na naprawianiu komarka.
Pamiętam game spy i setki godzin w mohaa.
Kiedyś każdy wstydził się pokazać swój dziub w internecie a dzisiaj co drugi chce być
Pamiętam yt bez reklam, pamiętam aqq gg nk i instagrama tylko po to żeby mieć kody do bety bad company 2. Pamiętam pc z przyciskiem turbo, atari, game boya którego brałem na wyjazd na grzyby z rodzicami.
Dni spędzone na naprawianiu komarka.
Pamiętam game spy i setki godzin w mohaa.
Kiedyś każdy wstydził się pokazać swój dziub w internecie a dzisiaj co drugi chce być

vulcanitu +14
Spooky
źródło: 1000004677
Pobierz

Planuję pomieszkać za jakiś czas trochę tam u Was. Jakieś kilka miesięcy max. Gdzie szukać jakiś domków, albo kawałka domu na wynajem w okolicach Cisna - Wetlina - Wołosate. Wystarczy pokój, kuchnia, wc i jakieś osobne pomieszczenie do zdalnej pracy.
Rozumiem, że miejsce musi mieć internet stacjonarny lub przynajmniej zasięg LTE? Jeśli to drugie to w Wołosatem bym na to nie liczyć. Najbardziej "ucywilizowana" jest Cisna.
@kwahu666_ponownie: Generalnie tak. Jest spokój. Pytanie od kiedy byś chciał coś znaleźć? Jeszcze w zimie? Czy raczej wiosna?
@ptasiek2: Jak coś to mi wszystko jedno jaki kolor tej efajki (tzn może być biały, czarny a nawet różowy jakby tamtych nie było) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ptasiek2: Jak będą mieli od ręki to bierz bez pytania mnie o zdanie ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zapytam @ptasiek2 czy się udało? Jak nie to może coś wybiorę.
Mam Joyetech Exceed. Poszukuję czegoś podobnego. Venilo Raven wydał się ok bo zależy mi na regulacji przepływu powietrza.
Jakieś sugestie?
@DriftKidoo: Znalazłem coś takiego: https://mobilny-vapeshop.pl/produkt/uwell-whirl-s-starter-kit-1450mah-2ml/
Ale nie wiem czy dobre to. Ważne żebym miał przed weekendem bo moja ostatnia grzałka bobrem jedzie a tank przecieka. Pandemonium nomen omen.
Będę wdzięczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ewentualnie takie coś zobacz
https://mobilny-vapeshop.pl/produkt/vaporesso-gtx-go-80-mod-kit-3000mah/
@DriftKidoo: Też fajny. No i nie wiem, który byś wybrał osobiście (no i dlaczego)?
Po pierwsze większa bateria
Po drugie większa pojemność tanka
Po trzecie większa moc bo uwell tylko 18 wat podaje maksymalnie
Po czwarte testowalem już grzałki vaporesso i się smakowo nie zawiedziesz