Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
Gram od 10:00 w #rdr2, niczego nie żałuję (ʘʘ) może prócz tego, że nie robiłem wcześniej tak zacięcie misji pobocznych. Fabuła 52%, coś 45%, przegrane łącznie jakieś 45h ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#xbox
  • 26
  • Odpowiedz
@annotate: @krucjan: mnie early w tej zimie strasznie irytowało było w chu... Wolne i nudne. Do tego przyzwyczaić się do 30fps bo grałem na xsx. Potem gra miód ale od intro się odbiłem 2x conajmniej.
  • Odpowiedz
  • 2
@krucjan: co to za koń? Ja se śmigam na białej legendzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@mdc: nie no, właśnie ten początek zimowy jest mega! Do tej pory go pamiętam i mam takie WOW!
@krucjan: +1
@annotate: dokładnie!
@mdc: no ja gram na XO więc te 30 FPS nie są takie straszne, wiadomo, że na new genie ta gra byłaby miodna, ale da się
  • Odpowiedz
@porterhouse: ehh zazdraszczam. Jak kupiłem to mogłem sobie grać na dobrym telewizorze i nawet na zwykłej slimce wyglądało to super, chociaż spadek fps czasami #!$%@?ł. Teraz mam do dyspozycji stary telewizor i jak chciałem pograć to aż żal było patrzeć na te piksele (,) a nie chce sobie psuć immersji, więc rdr2 musi poczekać na lepsze czasy xD
  • Odpowiedz
  • 0
@zadrawoku: ja ogrywam na XO i tv 32' full hd, tv sprzed 10 lat jakoś... Ogólnie da się grać. ja gram bo tv nie zmienię, konsoli też, ale jednak czasem mam żal, że gram na czymś takim
  • Odpowiedz
  • 0
@Ucho1899: muszę sprawdzić, obecnie robię wszystkie poboczne jakie tylko mam, z fabułą się nie spieszę. Obóz ulepszony na full, koń elitarny, honor rośnie :D jeżdżę sobie, pomagam przechodniom, robię rzeczy poboczne
  • Odpowiedz
@porterhouse: I prawidłowo robisz :)
Wyzwania to również poboczna rzecz (a wykonainie wszystkich 90ciu wyzwań potrzebne jest do 100% gry). Obóz ulepszyłeś na full, czyli ulepszenia kosmetyczne u Pearsona też porobiłeś? :D
  • Odpowiedz