Aktywne Wpisy

t3tris +388
Lekko ponad 3 lata temu obiecałem, że Was zawołam za pół roku i wspólnie poświętujemy ogłoszenie premiery Winds of Winter - albo też pośmiejemy się z własnej naiwności.
Jeśli chodzi o dotrzymywanie terminów, to mogę stawać w szranki z panem Jerzym R. R. Martinem, ale jeśli chodzi o samo meritum - zaskoczeń nie ma, pozostał nam jedynie śmiech.
Kalendarium:
5 i pół roku temu stwierdziłem, że jeśli jest jakiś plus tej pandemii, to może chociaż
Jeśli chodzi o dotrzymywanie terminów, to mogę stawać w szranki z panem Jerzym R. R. Martinem, ale jeśli chodzi o samo meritum - zaskoczeń nie ma, pozostał nam jedynie śmiech.
Kalendarium:
5 i pół roku temu stwierdziłem, że jeśli jest jakiś plus tej pandemii, to może chociaż

kleboldswaifuv2 +215
Moja babcia dostała udaru, 30 minut temu zabrała ją karetka. Proszę, pomyślcie o niej dobrze i jeśli wierzycie w Boga, to pomódlce się w jej intencji. Jestem w szoku. Płaczę. Jeszcze wczoraj u niej byłam w domu. #zwiedzamyswiatprostytucjizkleboldswaifu

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

#google #plus #plush
Jakiego typu 5g jest nadawane w Polsce w Plusie? Google na swojej stronie opisuje 5g jako Sub-6 lub mmWave, a Plus podaje pasmo TDD 2600. Zastanawiam się czy mój Pixel6 obsłuży większe transfery.
2600MHz TDD Band n38 2570 MHz – 2620 MHz (na to pasmo Plus ma koncesję)
natomiast pasmo:
2500MHz TDD Band n41 działa w zakresie częstotliwości 2496 MHz – 2690 MHz (nasze pasmo mieści się w tym zakresie, więc też działa).
Z tego co widzę w specyfikacji Pixel6, to obsługuje zarówno band n38 jak i n41. Więc powinno
Z posiadanych przeze mnie informacji wynika, że Google certyfikuje 5G w Pixelach (na podobnych zasadach jak Apple) i w tym przypadku 5G od
Zachęcam też do śledzenia naszego wątku odnośnie 5G na Forum Plusa, gdzie możesz też zadawać pytania ( ͡° ͜ʖ ͡°)