Wpis z mikrobloga

@Ekspert_z_NASA: to slabo w tym patostreamingu siedzisz, ze go dajesz na numer 1. Bezkonkurencyjny to on byl w okresie zimowym 2020/2021 to fakt, ale sa inni co zablysneli lepszymi akcjami przez cale istnienie contentu. Wiadomo kiedy wyjdzie?
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA: dlatego napisalem, ze chlopa mozna porownac do okresu w ktorym robil ostre dymy czyli 4 kwartal 2019 roku. Patocontent sie juz dawno skonczyl, ale raz na rok trafia sie osoby, ktore zablysna swoimi wybrykami i przypomna o nim, jak pato czy proboszcz. Sa osoby, ktore lepszymi akcjami zablysnely niz pato, ale to tylko moje zdanie osoby, ktora w tym smietniku siedzi od 2015. Pato byl ok. duzo grubego odwalal,
  • Odpowiedz
@Oppositionsfuhrer: Tak to też prawda. Pato zaczął kosić dobrą kasę, więc mógł kłaść lachę na wszystko inne nie musiał pracować jak wcześniej. A kto oglądał Pato przed pierwszą odsiadką wie, że gość normalnie robił jako spawacz albo dorabiał na budowach i innych pracach co wymagało od niego okresów trzeźwości.
W momencie przejścia na tryb życia zasilany donejtami, mógł walić bez limitów.

Mam natomiast na myśli ludzi, którzy przykleili się do
  • Odpowiedz
@Jutinka: Nie wiem. Ale szukaj na YouTube po prostu. Tam jest pełno szotów i archiwalnych vlogów.
Ewentualnie na grupach facebookowych.
Niestety jeśli chodzi o dawne vlogi, które nagrywał na swoim pierwszym kanale w okresie poprzedzającym roczną odsiadką między 2019 d 2020, to większość raczej przepadła po tym jak kanał dostał bana.
Tam było pełno złota, kiedy Pato był niszowy i mało kto go oglądał.
Niemniej jednak pojedyncze nagrania ciągle są
  • Odpowiedz