Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

o jest ten wieprz Olgierdano? xD Typie odejdź od tego komputera, znajdź sobie jakąkolwiek pracę, zerwij z tym g***** i zrób coś z swoim wyglądem. Ani głupi ani brzydki nie jesteś, ogarnij się bo mi ciebie szkoda.

@AmigaOS: Poprawiłem bo radzisz bezrobotnemu chłopu lepszą pracę jak on żadnej nie ma
  • Odpowiedz
@AmigaOS: Wygląda lepiej niż wiele wykopków, którzy mają problem z nadmiarem masy lub jej niedoborem. Część wygląda jak spasione kluchy, reszta jakby potrafiła podnieść na klatę mniej niż 10-letnia dziewczynka. :P
  • Odpowiedz
@NathirMajster: Uważam, że ocenianie kogokolwiek przez wygląd to poziom gimnazjum. Powyższy komentarz jest na poziomie głównego postu, bardziej do zaczepka. Zazwyczaj osoby mające mega problem z akceptacją swojego wyglądu atakują innych na tym punkcie. Olo normalny chłop.
  • Odpowiedz
@AmigaOS: wiesz ja rozumiem że możesz kogoś nie lubić ale wysiewanie się z wyglądu to już poniżej jakiejkolwiek godności. Nawet farary tak nie wyśmiewałem jak inni a mógłbym (u know). Krytyka działania/jego opinii jak najbardziej ale czyiś wygląd ?
  • Odpowiedz
@GeraltBozy: dokładnie kolego. Ja nie mam z tym absolutnie problemu jaki się urodziłem taki zdechnę, a komentowanie przez kogoś jak wygląda to jak słusznie zauważyłeś poziom gimnazjum (swoją drogą ten użytkownik swojego czasu flexowal się jaki to on nie światowy i wygrał życie ;) )
  • Odpowiedz