Aktywne Wpisy

mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przykro mi. Po 5 latach związku, w tym 4 mieszkania razem, dzisiaj różowa mi powiedziała rano, że co prawda jestem dobry, kochany i bardzo odpowiedzialny, to brakuje jej szaleństwa w związku, nieobliczalności i po prostu "mocnego faceta" - jej słowa. Zaznaczyła, że to nie moja wina tylko jej, że na pewno kogoś znajdę.... I wyprowadziła się. Spakowała rzeczy, kolega podjechał autem, wziął rzeczy i tyle. Nic na to
Przykro mi. Po 5 latach związku, w tym 4 mieszkania razem, dzisiaj różowa mi powiedziała rano, że co prawda jestem dobry, kochany i bardzo odpowiedzialny, to brakuje jej szaleństwa w związku, nieobliczalności i po prostu "mocnego faceta" - jej słowa. Zaznaczyła, że to nie moja wina tylko jej, że na pewno kogoś znajdę.... I wyprowadziła się. Spakowała rzeczy, kolega podjechał autem, wziął rzeczy i tyle. Nic na to

MagnusDux +906

źródło: Gc68YP8WEAADwx1
Pobierz
#heheszki #humorobrazkowy #4konserwy #konfederacja #neuropa
źródło: comment_1637672224PEVYAzcIvXWveETjB9KyVN.jpg
Pobierz@paragonik: A czemu nie?
@paragonik: jak najbardziej jest to możliwe, mogę ci posypać przykładami jak z rękawa.
O wiele mniej prawdopodobne jest natomiast, że dzieciak bez prania mózgu od urodzenia zacznie odczuwać niepewność co do swojej płci. To dopiero jest grubymi nićmi szyta propaganda.
@paragonik: jeśli ktoś go bardzo skrzywdzi, popadnie w nałogi i alkoholizm, to jest to możliwe.
źródło: comment_16376891902uypASSErLx7r3TwDMTLQe.jpg
Pobierz@paragonik: mam kolegę który ochrzcił się w wieku 25 lat. Tak szczerze to bardziej podziwiałem go za to ,że wogóle w coś wierzy i za upór że mu sie chce za tym wierzeniem podążać, mimo że właśnie wszyscy naokoło go wyśmiewali. Mi by sie nie chciało, a już na pewno nikomu bym nie mówił xD
@paragonik: Oczywiście, że nie. Ruchy lewicowe pokazały, że pranie mózgów jest nieodłącznym elementem zmiany pokoleniowej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@paragonik: patrząc po tym w co wierzą młodzi lewicowcy i ruchy LGBT/BLM?
Tak: "kto nie wierzy w Boga może uwierzyć w cokolwiek"
( ͡º ͜ʖ͡º)
@paragonik:
źródło: comment_1637692692lTfSGsyGoOhk9HiL7Wi8je.jpg
Pobierz@paragonik: Ale to ty dzwonisz
źródło: comment_1637692800HNR3LfqwNrame7hken7Kc6.jpg
PobierzCzyli bez prania mozgu w postaci parad ltgb, netflixowych smieci i wypowiedzi innych cudakow z internetu bedzie chcial dobrowolnie zmienic plec? XD