Aktywne Wpisy

PozorVlak +354

MrMas +11
Jak powiedzieć chłopakowi że chce jechać do domu żeby sie nie obraził? Nie chce mi się u niego siedzieć bo śpi cały weekend, gra na konsoli i tak nic nei chce robić razem w sumie. Mam pracę inżynierską do napisania do końca miesiąca najlepiej, a on narzeka że nie poświecam mu czasu, a jak już razem jesteśmy to śpi. Ja dojeżdżam do niego godzinę xD co powiedzieć zeby się nie obraził i
#spurek
źródło: comment_1637532612Vuyb08U8euLHQ9mVqTzHe8.jpg
Pobierz@woho31: następny.
https://dziennikzachodni.pl/kobieta-w-ciazy-zmarla-w-szpitalu-w-pszczynie-nigdy-sie-z-tym-nie-pogodze-mowi-matka-30letniej-izabeli/ar/c6-15885627
Później zaprzestano i rodziło się 400k. Gdy zaostrzono prawo ilość urodzeń spadła poniżej 300k.
Jak widzisz - antykoncepcja działa, a robienie z ludzi niewolników cudzej ideologii i ograniczanie im praw i swobód powoduje, że nie decydują się posiadać dzieci. Ludzie nie będą ryzykować swoim życiem, zdrowiem i wolnością. Wolą sobie odpuścić.
@woho31: to po co się wpierdzielasz innym w ich sprawy? Mniej downów i kadłubków tymbardziej nikomu nie zaszkodzi.
@woho31: To już twoi mentalni bracia w ideologii dawno zdelegalizowali.
@Krolowiec: Nie, nie jest.
Spurek p------i sobie na zdrowie i jedyny efekt, który osiąga, to to, że raz na jakiś czas ktoś zacytuje jej wypowiedź z komentarzem "OMG PACZCIE JAK TE LEWAKI ŚMIESZNE JACIENIEMOGE XD", natomiast pomysły Kai Godek stają się rzeczywistością.