Wpis z mikrobloga

@CipakKrulRzycia: co ta kobita bierze... Ja rozumiem, że zwierzęta też mają "uczucia", chęć życia, i na przykład taki chów klatkowy kur jest aktem nieczułego s-----------a ze strony gatunku ludzkiego - jeżeli jako ludzkość chcemy korzystać z korzyści płynących z hodowli wspomnianych kur, to powinniśmy zapewnić im odpowiednio dobre warunki do życia, żeby te kurki mogły sobie pobiegać, skubnąć coś z ziemii, ogólnie zaspokajać swoje naturalne potrzeby. Ale z tymi końmi
  • Odpowiedz
@MICHAEL__PROTEIN: nie zgadzaj się na zabijanie zwierząt. Walcz o prawo do aborcj (dla człowieka, który nie dość że myśli to i może się zabezpieczać by nie musieć zabijać ludzi). Ta kobieta to hipokryzja.
  • Odpowiedz
@kot_z_wolnego_wybiegu: większość niechcianych ciąż nie jest w wyniku "nieskuteczności" antykoncepcji tylko w wyniku jej niezastosowania. Jak wkłada się penisa bez gumy, stosuje "stosunek przerywany" i liczy się, że w preejakulacie nie ma plemników, to jest się zwykłym debilem i powinno się ponieść konsekwencję czynów. Poza tym nie jestem za całkowitym zakazem aborcji. Uważam, że powinno być prawo do aborcji ciężko chorych dzieci i tutaj za ciężką chorobę uznałbym nawet zespół
  • Odpowiedz
@woho31: za komuny skrobano po 100k płodów rocznie, a rodziło się w Polsce po 700 - 800k dzieci rocznie.
Później zaprzestano i rodziło się 400k. Gdy zaostrzono prawo ilość urodzeń spadła poniżej 300k.
Jak widzisz - antykoncepcja działa, a robienie z ludzi niewolników cudzej ideologii i ograniczanie im praw i swobód powoduje, że nie decydują się posiadać dzieci. Ludzie nie będą ryzykować swoim życiem, zdrowiem i wolnością. Wolą sobie odpuścić.
  • Odpowiedz
mniej ludzi na ziemi na pewno nikomu nie zaszkodzi.

@woho31: to po co się wpierdzielasz innym w ich sprawy? Mniej downów i kadłubków tymbardziej nikomu nie zaszkodzi.

Tabletka dzień po

@woho31: To już twoi mentalni bracia w ideologii dawno zdelegalizowali.
  • Odpowiedz
@CipakKrulRzycia: Spurek to ten sam typ osoby co Godek. Dosłownie wciągnietę w ekstremalne odchyły z lewej i prawej strony. Jedna urodziła upośledzone dziecko - ustawowo wszystkie Polki powinny tak robić. Spurkini przeszła na weganizm w 2015 czy 2013 - ustawowo cała europa powinna być wegańska. Nawyraźniej Lewica poczuła że element ekstremalny nie jest im potrzebny, robi więcej przypału i oddalania się elektoratu, stąd się odcinają jak kiedyś UPR od Korwiego
  • Odpowiedz
Spurek to ten sam typ osoby co Godek.

@Krolowiec: Nie, nie jest.
Spurek p------i sobie na zdrowie i jedyny efekt, który osiąga, to to, że raz na jakiś czas ktoś zacytuje jej wypowiedź z komentarzem "OMG PACZCIE JAK TE LEWAKI ŚMIESZNE JACIENIEMOGE XD", natomiast pomysły Kai Godek stają się rzeczywistością.
  • Odpowiedz
@Mr_Hand_of_Fate: Nie mogę się zgodzić z Tobą. To co piszesz świadczy raczej, że ona i jej pomysły nie docierają do poparcia i świadczy o jej nieskuteczności jako polityka (oprócz oderwania od rzeczywistości). Zamordyzm w obu przypadkach jest tak samo uprawiany i "ja wiem najlepiej co głupi lud ma robić". Ten sam tym człowieka w ekstremalnych odmętach polityki
  • Odpowiedz