Wpis z mikrobloga

Są jakieś wyścigi z ultra realistycznym modelem jazdy, albo chociaż próbujące takimi być, a nie że #!$%@? po gruntowej drodze i wertepach 200km/h i do tego skręcam sobie na pełną #!$%@?ę jakby nigdy nic, a hamulec ręczny to jak #!$%@?ąc potrzebujesz skręcić jeszcze mocniej to sobie wciskasz i myk, zakręt 90° z 200 na zegarze żaden problem.

#gry #xbox
  • 9
@Atreyu: @krucjan: no ja właśnie nie wiem, czy po prostu jestem już za stary na takie głupoty, ale w nfsu/u2/mw grało mi się fajnie te 15 lat temu, a od forzy się odbijam ¯\_(ツ)_/¯ ale pierwszego undergrounda sobie powtórzyłem jakoś rok czy dwa temu i zajawa była

w tej forzy #!$%@? że nie ma progresu, od początku cię zasypią supersamochodami i elo, w nfsach musiałeś się bujać mazdą miatą bez
od początku cię zasypią supersamochodami i elo

@genocidegeneral: Gdzie są moje supersamochody (°° Trochę już gram i mam chyba z dwa McLareny i tyle, nawet nimi nie jeżdżę, gra nawet do tego nie zmusza. Tak samo nie trzeba robić aut na S1 i wyżej tylko spokojnie jeździć na niższych. Pełna dowolność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Karbon315: troche się rzeczy dostaje za główne wątki fabularne, ale najłatwiej to chyba kupować na aukcjach. Wiele aut dość szybko da się kupić, bo ludzie wyprzedają za grosze ze, bo dostają za misje.