Aktywne Wpisy

MP0WER 0
Prosze was o ocene sytuacji bo z dziewczna mamy dyskusje o to.
Dziewczyna od 2 tyg jest za granica.
Rozmawiamy codziennie przez telefofon, czesciej ona dzwoni niz ja.
22.03 mialem urodziny i dosc czesto do mnie dzwonila, przez caly dzien.
Moja dziewczyna ma urodziny 25.03.
Ale opowiem najpierw jak wygladal 24.03 czyli dzien przed jej urodzinami.
W ten dzien wyjezdzalem do innego miasta by odwiedzic i pomoc swoim dziadkom ktorzy nie moga
Dziewczyna od 2 tyg jest za granica.
Rozmawiamy codziennie przez telefofon, czesciej ona dzwoni niz ja.
22.03 mialem urodziny i dosc czesto do mnie dzwonila, przez caly dzien.
Moja dziewczyna ma urodziny 25.03.
Ale opowiem najpierw jak wygladal 24.03 czyli dzien przed jej urodzinami.
W ten dzien wyjezdzalem do innego miasta by odwiedzic i pomoc swoim dziadkom ktorzy nie moga
Czy zachowalem sie zle?
- Nie 65.7% (44)
- Tak 34.3% (23)

Xaynna +6
Możliwe, że niektóre osoby w społeczności przegryw, ze względu na swoje trudności emocjonalne i społeczne, mogą przejawiać złość i frustrację, które niejednokrotnie kierują w stronę kobiet. Takie zachowania mogą wynikać z braku doświadczeń w relacjach z kobietami, niskiej samooceny lub niezadowolenia z własnego życia.
Takie zachowania są niewłaściwe i nieakceptowalne. Nienawiść wobec kobiet jest szkodliwa i może prowadzić do dyskryminacji, przemocy i nieszczęścia. Wszyscy powinniśmy działać w kierunku promowania szacunku, równości i
Takie zachowania są niewłaściwe i nieakceptowalne. Nienawiść wobec kobiet jest szkodliwa i może prowadzić do dyskryminacji, przemocy i nieszczęścia. Wszyscy powinniśmy działać w kierunku promowania szacunku, równości i

1. Usuniecie programu 500+. Pieniadze ktore by zostaly zaoszczedone, przekazal bym na budowę żłobków, przedszkoli, darmowe podreczniki, zeszyty i przybory w szkolach
2. Usuniecie stypendium socjalnego na studiach. Kto chce niech sie uczy, ale niech przynajmniej utrzymuje sie sam a nie ciagnie pieniądze od panstwa. Student moze dorabiac w weekendy albo dobrze sie uczyc by uzyskac stypendium naukowe. Przypominam ze studenci to dorosli ludzie.
3. Obowiazkowe testy na ojcostwo po urodzeniu dziecka. Nie byloby problemow z facetami wychowywujacymi cudze dzieci.
4. Usuniecie braku obowiazku odprowadzania podatku VAT do 26 roku zycia. Kazdy powinien placic podatki bez wzgledu na wiek
5. Usuniecie progow podatkowych. 32% podatek od pewnej kwoty synagrodzenia to czyste zlodziejstwo, zamiast tego wprowadzamy staly podatek dla wszystkich i zwiekszamy kwote wolna od podatku.Kazdy ma miec po równo.
6. Wszystkie wieksze zmiany w prawie jak np noey lad poeinny nastepowac na podstawie wynikow referendum
Na poczatek to tyle, jak ktos ma jakies pomysly to zapraszam do ich przedstawienia w komentarzach.
#polska #prawo
@Kenjiy: xD
@Kenjiy: to wiele mówi o naszym społeczeństwie XD
Komentarz usunięty przez autora
@Kenjiy: idiotyczne.
Dla kogoś kto zarabia 324982397492834 zł, ten podatek to gówno bo i tak ma wszystko. Dla osoby która zarabia mało nawet te 10% to wielka różnica w rezygnacji z podstawowych rzeczy.
A #!$%@?, ze każdy ma równe szanse w