Mirabelki i Mirki, jakiś smartwatch dla kobiety, z dobrą baterią (chociaż 3 dni bez ładowania), obsługą powiadomień, koniecznie mający możliwość połączenia zarówno z iOS (nie Apple Watch, bo jest paskudny) jak i z Androidem. Dobrze jakby miał dobre szkło chroniące przed zarysowaniem. Generalnie chciałem kupić Galaxy Watch 4, ale z tego co czytałem to słaba bateria plus strasznie się grzeje więc odpada. Warto patrzeć teraz na Huawei? Generalnie ich nowy GT3 42mm wygląda całkiem ciekawie, a może polecicie jeszcze coś innego?
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Generalnie chciałem kupić Galaxy Watch 4, ale z tego co czytałem to słaba bateria plus strasznie się grzeje więc odpada.
Warto patrzeć teraz na Huawei? Generalnie ich nowy GT3 42mm wygląda całkiem ciekawie, a może polecicie jeszcze coś innego?
#smartwatch