Wpis z mikrobloga

@WodzNaczelny: Jest również książka pod takim tytułem. Dobrnałem kiedyś do połowy podczas podróży pociągiem, jednak mocno techniczny styl opisywania akcji, oraz ogromna moim zdaniem wielowątkowość nie zachęciła mnie do dokończenia lektury, ale gdyby ktoś chciał to bardzo ciekawa pozycja jeśli ktoś lubi techniczne opisy związane z tą gałęzią gospodarki, czyli elektrycznością to myślę, że go pochłonie. Przy następnej podróży chyba dokończę, bo o dziwo nieźle pamiętam przeczytana dwa lata temu
  • Odpowiedz
@masonios72: Gosciu wyjaśnił potężnego Atora w 10 minut. Podprogowa reklama serialu na podstawie książki "Blackout" poprzez artykuły na portalach, które brodaty foliarz wziął na poważnie i jeszcze przy tej okazji reklamował konserwy dla prepersow. Dodatkowo tak namieszał swoim widzom w głowach, że deklarowali wypłatę wszystkich pieniędzy z banku, kupowania paliwa na zapas, oraz przygotowywania plecaków ucieczkowych, oraz wypisywali depresyjne wysrywy pod jego filmami. To też cię śmieszy?
  • Odpowiedz
@masonios72: nie odniosłeś się do argumentu, tylko wycieczki personalne. W------e mam na lepszego, bo p------i głupoty, jednak tutaj pokazał konkretny argument, zawsze możesz go obalić chociaż osobiście w to wątpię, bo nie wykazujesz swoimi wpisami takich możliwości intelektualnych. Więc jeśli gość tępy jak "noga stołowa" (naucz się języka polskiego patrioto) jest w stanie wysunąć argument, którego nie jesteś w stanie obalić i musisz uciekać się do wyzwisk to nie mam
  • Odpowiedz