Wpis z mikrobloga

#gta #sanandreas #gamepass #xbox
Nareszcie. Po wielkich bólach, ale udało się przejść ( ͡ ͜ʖ ͡)
Właśnie zdałem sobie sprawę z tego, że grałem w każdą odsłonę GTA, a przeszedłem tylko "piątkę". Starszych części mi się nie chce ruszać, ale w IV zaraz sobie pogram ( ͡º ͜ʖ͡º)
GdzieJestBanan - #gta #sanandreas #gamepass #xbox
Nareszcie. Po wielkich bólach, ale ...

źródło: comment_1636899535qmSKGgzBQq9t6JWu6H6E9Z.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GoddamnElectric: fizyka prowadzenia samochodu jest nieprzyjemna, a chowanie za przeszkodami i strzelanie zza nich działa słabo. Gdyby sterowanie było powszechnie chwalone to w V by tego nie zmieniali
  • Odpowiedz
@DMiros: Myślę, że to jest kwestia subiektywna. Piątka była grą bardziej rozrywkową, luźniejszą, a więc i gameplay uległ modyfikacjom na bardziej arcade'owy. W czwórce jest sporo różnych pościgów i osobiście dzięki takiej, a nie innej fizyce, ukończenie misji jest satysfakcjonujące. Pisząc o powszechnym chwaleniu mam na myśli np. ekscytacje recenzentów i graczy w 2008 roku (fizyka i fabuła były uznawane za główne zalety). Było to coś innego w grach, swoisty
  • Odpowiedz
@DMiros: kwestia gustu, dla mnie model jazdy z IV jest najlepszy z całej serii, jak już się do niego przyzwyczaisz i nauczysz to płynna jazda bez stłuczek jest bardzo satysfakcjonująca
  • Odpowiedz