Aktywne Wpisy

SmiecGnoj +79
Przyszłość jest teraz.
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
Kupiłem sobie używanego Kindla, zrobiłem jailbreaka, wgrałem koreadera, zainstalowałem "assistant.koplugin" i podałem mu darmowy klucz do gemini 2.5 flash z ai.dev.
Teraz mogę zapytać kto jest ojcem kogo gdy pogubie się podczas czytania książki i LLM mi ładnie wytłumaczy i mogę z nim analizować treść ksiązki z poziomu Kindla za darmo, nie wyzywa mnie od debili jak czegoś nie łapie.
#czytajzwykopem #sztucznainteligencja
źródło: image
Pobierz
annlupin +12
oglądam sobie film Autopsja Jane Doe a co uwas

Wracam, w mieszkaniu szaro, śmierdzi dymem... Pierwsza myśl - patelnia została na gazie! Biegiem do kuchni, sprawdzam, wszystko wyłączone.
Sprawdziłam całą chatę, wszystkie gniazdka, nic się nie spaliło, to po prostu wrocławski smog wdarł się do mieszkania xD
Mam wrażenie, że jest z każdym rokiem coraz gorzej ¯\_(ツ)_/¯
#wroclaw
@r__k:
??????????????????????????????
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@PanKracy582: mam mega ciepło w mieszkaniu, sąsiedzi grzeją jak szaleni, więc z reguły mam pół dnia okna pootwierane, bo mi i psu jest za gorąco :/
to do ilu ci się nagrzewa chałupa mimo uchylonych okien?
źródło: comment_1636901606Mg2RUddFee6FmtGN0YhkUu.jpg
Pobierz@93michu93: u mnie same dziadki w bloku, więc chyba oni tak lubią ciepło...