@Miecz12: optymista :D. 98 do 99 to jest jakieś 95% całego pozostałego grindu. Najlepszy przykład to MrLlamaSC i jego Holy Grail Sorc. Zaczął tę postać dokładnie 12 września 2016 roku, lvl 98 osiągnął 5 lutego 2018 roku, a lvl 99 wbił 18 sierpnia 2020. I to grając o wiele więcej niż randomowe Mirki ;). 4 lata grania na singlu, żeby zdobyć lvl 99 (i w większości
@M83_: tak, zdecydowanie systematyczność i widzę, że grasz bardzo dużo, więc jakieś szanse masz, ale niestety nie masz możliwości użycia players x, a to może Cię sporo spowolnić :/. Tak czy siak powodzenia, jak wbijesz 99 to masz u mnie flaszkę ;)
@M83_: Diablo 2 idzie po rekord rzadkości platyny. Nawet taki Super Meat Boy ze swoimi mega trudnymi trofeami ugiął się pod łowcami trofeów, szkoda że w Diablo nie chodzi wyłącznie o skilla, ale dochodzi też mega grind.
Trafiło i na mnie: będąc ostatnio na morzem trafiłem na obsługę z GEN Z. Ja- poproszę gofra z cukrem pudrem. GenZ pozbawionym życia głosem- nie ma Ja- czyli nie ma gofrów, dobra to coś innego GenZ- są Ja-są gofry? GenZ-tak
#diablo2resurrected #hc #ps5 #singleplayer
źródło: comment_1636760865m7pYI1XUihHyTPCQdu3uG2.jpg
PobierzRozumiem że to w trybie hardcore?
@Miecz12: optymista :D. 98 do 99 to jest jakieś 95% całego pozostałego grindu. Najlepszy przykład to MrLlamaSC i jego Holy Grail Sorc. Zaczął tę postać dokładnie 12 września 2016 roku, lvl 98 osiągnął 5 lutego 2018 roku, a lvl 99 wbił 18 sierpnia 2020. I to grając o wiele więcej niż randomowe Mirki ;). 4 lata grania na singlu, żeby zdobyć lvl 99 (i w większości
@Kaczorra: bardziej chyba chodzi o systematyczność grania niż o staranie się (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@ebson: tak