Wpis z mikrobloga

@M83_: z takich szybkich wyliczeń wychodzi mi że na 96 lub 97 lvl będziesz w połowie drogi do 99 ( )
Rozumiem że to w trybie hardcore?
  • Odpowiedz
widzimy się za rok

@Miecz12: optymista :D. 98 do 99 to jest jakieś 95% całego pozostałego grindu. Najlepszy przykład to MrLlamaSC i jego Holy Grail Sorc. Zaczął tę postać dokładnie 12 września 2016 roku, lvl 98 osiągnął 5 lutego 2018 roku, a lvl 99 wbił 18 sierpnia 2020. I to grając o wiele więcej niż randomowe Mirki ;). 4 lata grania na singlu, żeby zdobyć lvl 99 (i w większości
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@M83_: z takich szybkich wyliczeń wychodzi mi że na 96 lub 97 lvl będziesz w połowie drogi do 99 ( )

Rozumiem że to w trybie hardcore?

@ebson: tak
  • Odpowiedz
  • 0
@M83_: tak, zdecydowanie systematyczność i widzę, że grasz bardzo dużo, więc jakieś szanse masz, ale niestety nie masz możliwości użycia players x, a to może Cię sporo spowolnić :/. Tak czy siak powodzenia, jak wbijesz 99 to masz u mnie flaszkę ;)
  • Odpowiedz
@M83_: Diablo 2 idzie po rekord rzadkości platyny. Nawet taki Super Meat Boy ze swoimi mega trudnymi trofeami ugiął się pod łowcami trofeów, szkoda że w Diablo nie chodzi wyłącznie o skilla, ale dochodzi też mega grind.
  • Odpowiedz
  • 1
@Kaczorra: Players x będzie dodany później to jest potwierdzone info. Dzięki za flaszkę ale nie piję( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz