Wpis z mikrobloga

@michalxd21: jeszcze raz bo było za ostro i skasował moderator. Bijcie mu brawo, postawcie pomnik. PiS was wali w tyłek i robi politykę na imigrantach a Wy im bijecie brawo. Za tydzień będziecie płakać ze benzyna 7 zł a Kurski dostanie kolejne 2 miliardy. Pfu
  • Odpowiedz
@ShandzT: to tylko pokazuje jak solidna opozycja jest w tym kraju skoro wystarczy mieć niepisany na kolanie plan gospodarczy i wyborczy a mimo wszystko wolą robić papkę z głów celebrytom i nimi manipulować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@michalxd21: ale gdzie trzeba manipulować kimkolwiek by wiedzieć ze aborcja w takiej ustawie jest zła ? Gdzie trzeba manipulować by wiedzieć ze obecna sytuacja kraju gospodarczo to przez ich chora politykę rozdawniczą ? Do tego nie trzeba manipulacji.

A opozycja to się nadaje do tarcia chrzanu
  • Odpowiedz
@michalxd21 Kurski, człowiek ktory okłamywał caly narod latami jest z rigczem? Zycia mu nie starczy zeby sie zrehabilitować za szkody jakie wyrzadzil temu państwu, nawet jesli zacznie teraz - a nie zanosi sie na to.
  • Odpowiedz
@michalxd21: Jak dla mnie twitt kurskiego smierdzi pozwem o odszkodowanie z jej strony, który najpewniej wygra. Ni wuja w sądzie pracy nie wywiedzie legalności rozwiązania tego stosunku pracy. Nie wyobrażam sobie tego xD
No chyba, że coś przeoczyłem.
  • Odpowiedz
@wuwuzela1 wydaje mi się że aktorzy nie robią na UoP tylko na kontraktach/działalności. Co skutkuje tym że prawo pracy chyba ich nie dotyczy. Tak czy siak powiedzą że rozwiązali umowę ze względu na szkody wizerunkowe i nic babka nie ugra
  • Odpowiedz
@Pirat_Bobek: hm, w sumie dużo zależy co ma w kontrakcie. Jak masz aktora w serialu to od tak poprostu nie robisz umowy jak z kurierem inpostu.

O szkody wizerunkowe to mógł by się PLAY pultać a nie producent serialu.
Aż tak czarno białą sytuacja toto nie będzie.
  • Odpowiedz