Wpis z mikrobloga

Gdy wchodzi argument "hurr durr taki z Ciebie katolik a nie wpuścisz uchodźcy, co by Jezus zrobił?"

Zaprawdę, zaprawdę, powiadam wam: Kto nie wchodzi do owczarni przez bramę, ale wdziera się inną drogą, ten jest złodziejem i rozbójnikiem. - J, 10, 1

#bialorus #gimboateizm
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A gdzie ja pisałem o mordowaniu czy strzelaniu?

Analiza wypowiedzi na poziomie TVP ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Ossirk: Źle odczytałeś moje intencje. Po prostu sporo ludzi tutaj wyskakuje z takimi tekstami, więc może, skoro orientujesz się w biblii, mógłbyś wspomóc ich konserwatywne zapędy odpowiednimi cytatami. Wcale nie twierdzę, że coś powiedziałeś czy zasugerowałeś coś w tym stylu. Nic z tych rzeczy. To tak na marginesie, jako
  • Odpowiedz
@Ossirk: a Jezus mówił coś o wypadak gdy się wdziera, z powodu gdyż, że jak zawróci to przywitają białoruskie/rosyjskie zielone ludziki?
  • Odpowiedz
@EastWestEast: Kto to wie¯\_(ツ)_/¯ Tak po prostu wszyscy zauważyli, że manipulujesz lub nie wiesz co piszesz. Przyjmij to na klatę. Jest wiele powalonych tekstów w Biblii, nie trzeba koloryzować( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via otwarty_wykop_mobilny_v2
  • 0
I w polskim tłumaczeniu nie sugeruje morderstwa, jak zginiesz w moich oczach to nie znaczy, że Cię zabiję ani tez nie rozkażę Cię zabić XD

@Gluptaki: ty tak poważnie? Co ma niby innego znaczyć "przyprowadźcie ich i zabijcie w moich oczach?" Ćpasz coś? Nawet nie wiem co twój fikołek miał znaczyć.

Popatrz sobie na inne tłumaczenia,
  • Odpowiedz