Wpis z mikrobloga

Mirki 15 listopada psychiatria. Pod koniec listopada egzamin. Mam nadzieje ze dostanę jakieś tabletki od niego. Mam nerwice depresje i nic mi się nie chce i tez mam fobie społeczną. Mam nadzieje że w końcu zdam ten egzamin i pójdę do pracy. Jak już zrobię to prawo jazdy i w końcu pójdę do pracy i tak powiedzmy z rok pracować. I później mam plan aby wyemigrować z tej Polski do Szwajcarii. Plany mogą się pozmieniać ale na pewno nie chce na stałe mieszkać w Polsce. Niestety. ( ͡° ʖ̯ ͡°) #polska #szwajcaria #emigracja #przegryw #depresja #nerwica #psychiatria ##!$%@? #prawojazdy
M.....2 - Mirki 15 listopada psychiatria. Pod koniec listopada egzamin. Mam nadzieje ...

źródło: comment_1636286327t32Zj1Wnb21IudQ3CM0Crh.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
@Mietek_02: ja byłem wiele razy. Nakłoniłem też kilku moich znajomych, którzy wyraźnie miewali gorsze okresy w życiu czy problemy psychiczne, z którymi próbowali radzić sobie sami. Chyba nikt nie żałował. Chemia w mózgu kuleje to trzeba chemie w mózgu poprawić, nie przejmuj się.
Pamiętaj, że możesz mieć różne skutki uboczne (na kilka osób, które znam biorące ssri, w tym ja każdy miał inne lub brak), w różnym natężeniu i przez różny
  • Odpowiedz