Wpis z mikrobloga

Poseł Dobromir Sośnierz w TVP do europoseł Anny Zalewskiej

Wstajcie i wyjdzcie z tej unii europejskiej niech oni sobie zabierają te swoje szmaciane pieniądze razem z tymi durnymi dyrektywami, razem z tymi durnymi przepisami którę nam przypisują i będziemy się dużo lepiej rozwijali.

#polityka #neuropa #4konserwy #konfederacja #tvpis
Kielek96 - Poseł Dobromir Sośnierz w TVP do europoseł Anny Zalewskiej

Wstajcie i w...

źródło: comment_1635671910DFv4AX3pgrXjP8NjgeOWAM.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kielek96: Idiota, mnie dziwi czemu tylu idiotów zostało posłam. Kto ich wybrał?

I to z każdej ze stron, z Lewej Konieczny czy Gdula plus reszta gospodarczych ignorantów, a tu Sossnierz i reszta tych zamordystycznych katolickich dzbanów.
  • Odpowiedz
@PiccoloColo: Kto twoim zdaniem jest porządnym konserwatystą na naszej scenie politycznej? Może Radek Sikorski, ale czy on jest konserwatystą? Nie wiem, może Marek Jurek albo Ujazdowski ale sam nie wiem.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Kielek96: jestem ciekawy czy Sośnierz widzi co się dzieje w tej Wielkiej Brytanii która wstała i wyszła z tej podłej Unii. Czy to jest finalna wersja kuca?
  • Odpowiedz
@Kielek96 Sikorski to z pewnością konserwatysta w ujęciu europejskim. Marek Jurek to ultrakonserwa, która nikogo nie udaje, więc tu się różni od konfiarzy. Możemy poszukać takich ludzi u Hołowni, PSL czyste PO. Piechociński i WKK to też konserwy. Część członków klubu jagiellońskiego też spełnia te kryteria pomimo tego, że często produkują masło maślane.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Kielek96: jakoś bez EU tego rozwoju nie było widać. Wszystkie drogi ekspresowe powstały po wejściu do EU, dzięki EU jadę ze Szczecina do Katowic 6 godzin zamiast 12
  • Odpowiedz