Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Poszukuję jakiejś sali na weelese. Ok 30 osób. Najlepiej z noclegiem i wyżywieniem. Może coś polecacie?? #koszalin
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@b8uje: jest pełno różnych dlatego pytam może ktoś coś poleca lub czegoś odradza, parę poważnych osób tutaj jest z tagu koszalin więc może ktoś udzieli konkretniejszej odpowiedzi niż ty
  • Odpowiedz
@dzika_kaczka_bez_dzioba: Z 15 lat temu moja siostra brała ślub w Formule na wenedów, nocleg był, sala była ładna, hotel znośny. Ogólnie wrażenie na plus. Do tego w sianowie jest hotel przy wyjeździe, ale za cholere nie wiem jak się nazywa... Tam brat brał ślub i też mógłbym polecić, sala fajna, hotel też fajny.
Z takich rzeczy poleciłbym ewentualnie Inwestora + hotel sport. Rodzice rocznice robili w takich warunkach i wszystko
  • Odpowiedz
@b8uje: kolega traktuje tag koszalin jak wyszukiwarkę google. Ale z drugiej strony gdyby nie obchodzi to nikt by nie pisał w ogole ¯\_(ツ)_/¯

@dzika_kaczka_bez_dzioba: sprawdź 2Cv, byłem na weselu na ok 35 osób tam u było spoko. Urodziny robiłem na jakieś 25 i też byłem zadowolony
  • Odpowiedz