Wpis z mikrobloga

Ogladajac Jankosa juz sam nie wiem czy wlasnie cos leaknal znowu czy robi z siebie klauna, czy oba na raz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#leagueoflegends
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZawszeMyjeKubkiOctem: Dostal hosta od Hansa i potem do niego gadal "mozemy isc razem na to pool party, wiesz o co chodzi". I potem klasycznie zaczal sie usmiechac od ucha do ucha w swoim stylu jak wie, ze powiedzial cos czego nie powinien. Nic to nie potwierdza, mogl to byc zwykly dowcip, ale warto o tym wspomniec.

Nie mniej jednak znaki na niebie i ziemi mówią, ze Hans otrzymal oferte od
  • Odpowiedz
@Vezz: latał tweet gdzieś gdzie pisało, że Rogue jest skore, aby sprzedać Hansa i Inspired'a jeśli kwoty będą opiewać na miliony i hansem niby zainteresowane jest g2, a fnc inspiredem (NA się nie liczy bo wbrew opinii nie można jak niewolnika kogoś tam sprzedać tylko ta osoba musi złożyć podpis i chcieć tam grać)
  • Odpowiedz
@Vezz: Wezmą kredyt na potężnego Kacperka dzięki czemu wygrają następne 4 worldsy z rzędu a do tego 4 MSI, kompletna dominacja fnc nad całym światem i spłata kredytu.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sieeeeema_: Bwipo kończy się kontrakt więc Fnatic się nie wzbogaci na jego sprzedaży, zresztą tak samo było z Rekklesem XD
  • Odpowiedz
@sieeeeema_: Trochę bez sensu to co piszesz, bo pewnie Hans Sama też pobiera pensje, i raczej nie za wiele ona się różni od tej Bwipo xd Imo nawet jeśli FNC byłoby zainteresowane HS, to takie G2 może więcej kasy zaoferować za buyout ($$$ za perkza + ewentualną sprzedaż obecnych zawodników).
  • Odpowiedz
@inql: Ale mówimy o FNC Inspired jeśli już. I mi nawet nie chodzi o jakiekolwiek transfery czy coś, bardziej o to, że FNC nie jest i w następnym offseasonie na pewno nie będzie drużyną bez funduszy
  • Odpowiedz
@sieeeeema_: No w sumie tak, zapomniałem że jest jeszcze upset xd. Owszem FNC nie będzie drużyną bez funduszy, ale nie ukrywajmy że dużo kasy z buyoutów im uciekło co powoduje, że nie mają aż takiego budżetu jak np. VIT czy G2. Ale z drugiej strony te zespoły mają już junglera, więc na dobrą sprawę jedyną opcją dla Inspireda jest FNC właśnie o ile będzie chciał tam iść. Ale i tak
  • Odpowiedz