Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
#narkotykizawszespoko #niemcy
Brać od ciapatych ziulko? Warto?
Znajomy chciał żebym mu załatwił, ale on #!$%@? straszna jest w takich sprawach motzno xD
Czy jakieś mokebe lepsiejsi w tych sytuacjach?
Rumunów też widzę w okolicy sporawo, więc ich tez w tym zestawieniu mogę wziąć
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@randomowy2137: Rumunów sobie odpuść bo dostaniesz gowno w papierku zareklamowane jako hash. Zależy w sumie czy chodzi ci o kupowanie na ulicy czy w robocie. Jak w robocie to sam lepiej ocenisz który jest bardziej warty zaufania, a jak na ulicy to w parkach raczej struktura etniczna sprzedawców jest już jednolita choć nie wykluczam, ze jeszcze gdzieś się tną o terytoria.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Papiezak420: tez tak myślę, nie chce mu guwna załatwić xD do jakich najlepiej podbijać? Nie mam w przeciwieństwie problemu podejść zagadać do kogoś w przeciwieństwie do niego, więc jakieś wskazówki i będzie git
  • Odpowiedz
@randomowy2137: najlepiej do jakiegoś młodszego osobnika 20-25 lat podbić i zapytać czy jara i czy mógłby pomoc ale uważaj bo mi się kiedyś murzyn sapał ze pytam go dlatego ze jest czarny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Sprawdź jak wyglada i jak pachnie i najlepiej zapytać co to jest
  • Odpowiedz
@randomowy2137: W bardziej „rozrywkowych” czesciach miasta - bez problemu. Zwykle od czarnych czy ciapkow. Raczej tego typu dilerzy nie leca w kulki. Klient ma wracac i zostawiac hajs regularnie, a nie byc wydymanym raz na pare euro.
  • Odpowiedz
@randomowy2137: i nie baw się w coś w stylu ze ty mu dasz siano a on po to pójdzie i wróci… siano daj dopiero jak zobaczysz co tam ma. Zadawałem się trochę z czarnymi i potrafili w weekend na mieście #!$%@? typom wciskać zwinięte papierki jako koks ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz