Wpis z mikrobloga

Ponownie mam na sprzedaż kilka zapachów, tym razem licytacja ( ͡° ͜ʖ ͡°) 2 zapachy damskie i 2 męskie
#licytacjeperfum #perfumy

1. Marc Jacobs Daisy Dream ~45-50ml, ciężko ocenić. Bez pudełka, gdzie przy przeprowadzkach się zgubiło ( ͡° ʖ̯ ͡°).

Zapach idealny na lato dla kobiety o łagodnej naturze. Delikatny, kobiecy, młodzieżowy.

Fragra
Parfumo

Licytacja od 50zł

2. Salvatore Ferragamo Acqua Essenziale Colonia ~98ml

Zapach małego włoskiego męskiego zakładu fryzjerskiego, gdzie dziadek ogoli Ciebie brzytwą za kilka euro a później pogadacie razem przy filiżance włoskiego espresso. Dla mężczyzn dojrzałych i eleganckich.

Fragra
Parfumo

Licytacja od 40zł

3. Hugo Boss The Scent Private Accord for Her ~95ml

Otulający, ale z goryczką pomarańczy. Parametry bardzo dobre. Idealne na wieczorne jesienne spacery i wyjścia ze znajomymi. Wyczuwam podobieństwo do Caroliny Herrery Good Girl, jak lubisz CH GG to polubisz i Hugo Bossy ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Fragra
Parfumo

Licytacja od 80zł

4. Mercedes Benz Le Parfum ~ok 80ml (butla 120ml)

Widzieliście tego chłopa z materiałów promocyjnych tego zapachu? Nie wiem kim jest ani w co jest ubrany ale jest idealną interpretacją tych perfum. Jest bardzo zielone i świeże otwarcie które później przechodzi do cudownych nut agarowo-skórzanych. Jakość jak na MB jest p-------e dobra i zapach ma bardzo naturalny wydźwięk. Super pachną w deszczowe poranki w drodze do Januszexu ( ͡° ͜ʖ ͡°). A na półce prezentują się jak milion dolarów w tym futerale ( ͡° ͜ʖ ͡°).

Fragra
Parfumo

Licytacja od 50 zł

Na propozycję czekam do niedzieli do 22 ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak nikt nie weźmie to zakopuję na działce i odkopię za 20 lat.
Krzysu - Ponownie mam na sprzedaż kilka zapachów, tym razem licytacja ( ͡° ͜ʖ ͡°) 2 z...

źródło: comment_1635005698KgasRm49PB3tTno6Ju7a9r.jpg

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Krzysu: proszę się od teraz licytować po 10zł, żeby ktoś nie podbił na koniec o 2 zł bo będzie przykro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz