Aktywne Wpisy
Napedikr +393
Ktoś mi powie dlaczego pomimo skumulowanej prawie 50% inflacji, nikt nie planuje waloryzacji kwoty wolnej od podatku oraz progu podatkowego w tym kraju? To jest skandal większy niż kredyt 0% w #nieruchomosci . W drugim progu relacja netto do brutto to 50%.. Z 10tys brutto na konto wpada 5tys, jeśli to nie jest kradzież to jak to nazwać?
#praca #podatki #ekonomia
#praca #podatki #ekonomia
Filozofwdresiee +206
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#linux
#windows10
#windows
#linuxmint
@uefaman: dać sobie spokój z nim i korzystać z Google Dokumenty, SoftMaker FreeOffice, SoftMaker Office albo nawet Office Web Apps.
W koncu przeszedlem na office365 i na linuksie od 2 tyg siedze. Raczej jest ok, wszystko dziala.
Ciekawostka: jakiś opensource klient RDP działa lepiej niż ten windowsowy :D
@uefaman: Ja zastąpiłem w latach 90. Czy to oznacza tak?
To MS Office jest syfem nietrzymającym się standardów i stąd rozjeżdżanie się ich dokumentów w innych aplikacjach. To M$ wszędzie wciska te swoje #!$%@? rozwiązanie chmurowe i abonamenty, a w zamian z każdą wersją daje aplikacje działające wolniej i z bardziej zasranym interfejsem.
Polecam spiąć poślady, zmienić sposób pracy i po prostu zmigrować się całkowicie na Libre Office. Będzie taniej, stabilniej i na dłuższą metę bezpieczniej.
No chyba że coś się zepsuje i się okaże że tej zabawki nie da się naprawić albo bedzie kosztowac 2k naprawa
źródło: comment_1634980977JDSV1VkzN6fR7qKttjOrlZ.jpg
Pobierz