Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 22
Był tu kiedyś taki strażak który codziennie wrzucał posta żebyśmy dali hajs na jego córkę, potem ona też tu założyła konto. On się chyba nazywał Robert, a ona Paulina tylko nie pamiętam nicków. Udzielają się jeszcze coś?
#wykop
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Szamanizm i kontakty z energiami to też nauka to wiedza której nie nauczysz sie w szkole A śmierci nie ma przy jego córce rok temu ja ogladałam

@KSH_: srogie piguły tu musiały być wariacie co
  • Odpowiedz
@swinka_morska: Oj było tego trochę :D Ciąża, wcześniejsza emerytura niby żeby opiekować się córką, gdzie córka w tym czasie zasiadała w komisjach wyborczych, żona w kręgu pielęgniarsko-lekarskim, która "zgodziła się" na przewalenie tysięcy na terapię, która była placebo (hmm), proponowane romanse mirabelkom, nowo postawiona chałupa, sprzedawanie obrazów niby na leczenie, a potem od razu usuwanie wpisów, żeby nie było, że znowu coś tu zbierał. No i końcówka jako kwintesencja: oszustwa
  • Odpowiedz
@selawi: Ale ja rozumiem,ważne by hajs się zgadzał. Jeśli wierzysz w to to przykro mi jesteś głupia i tyle. Jak nie wierzysza to robisz, jesteś perfidną oszustką. Nie ma, nie będzie i nie było ANI jednego dowodu na to by COKOLWIEK z ezoteryki działało i tyle.
  • Odpowiedz