Aktywne Wpisy
stanley___ +52
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
1. Jakie są korzyści z grindowania wyrabu lub górnictwa? Ludzie robią to z nudów czy co?
2. Jakie są korzyści z posiadania domku? I jaki domek wybrać?
3. Do jakiego lvla się expi na dungu 25lvl?
2. darmowy dodatkowy teleport do miasta, dodatkowe miejsce w storage, możliwość zamontowania trofeów które dają jakieś bonusy
3. Amrine? Do około 30, plus inne aktywności
@Undying: na dungu się nie expi. Najlepszy exp jest z:
-Main story quest
-Tablica z questami w mieście (rozwijasz sobie stonecutting/woodwork na 100+ i za oddanie 30 stone bricków/wyrdwood plank masz koło 7k expa, questów na satynę nie polecam [drogie materiały]) -> latasz po miastach i przeklikujesz tablicę. Jak nie masz materiałów kupujesz na aukcjach. W 2 dni wbijesz max lvl