Aktywne Wpisy

faen0 +52
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

Najlepsze efekty miałem/mam ćwicząc sam
1) Dieta? Kur... żre na co mam ochotę, a nie jakieś owsianki na mleku z kutasa i pełnoziarniste placuszki białkowe, które musiałbym robić 3h dziennie. Wystarczy mieć excela z ulubionymi posiłkami (nawet gotowymi) i zliczać kalorie oraz podział makroskładników. Już pomijam że żaden trener nie wyliczy Ci zapotrzebowania kcal, weźmie jakąś zawyżoną wartość z kalkulatora, a ty się będziesz zalewał. Samemu ogarnąć i tyle.
2) Ćwiczenia. Tu to też odwalają. Wielki trener personalny po cyklu chce się wykazać i ułoży ci jakiś ujowy trening, mega urozmaicony, skomplikowane ćwiczenia, które samemu ciężko wykonać. Naprawdę wystarczy wejść na atlas KFD, na długo starczy zwykły FWB, więc bierzesz po jednym popularnym ćwiczeniu na partię i robisz se trening całego ciała. Kolejne popularne ćwiczenia na trening "B".
I ćwiczysz co chcesz, żresz co chcesz i jesteś happy, a nie to co chce trener byle wyłudzić hajs na kolejne treningi. A trenerzy online to już w ogóle XD Ci co z nich korzysyają to taka siłowniany ekwiwalent spermiarzy
Mam rację?
#dieta #silownia #mirkokoksy
Trener o tyle jest dobry że kompletnemu laikowi może wytłumaczyć jak wykonywać ćwiczenia, korygować itd. Z czasem nie wiem jaka jest funkcja trenera oprócz aspektu motywacyjnego.
@tylko_dresowy_styl_:
I jakie to efekty?
Staż, wzrost, waga, total oraz punkt startowy/obecny jeśli
Wystarczy miec gotowego Excela xD Skad takie rzeczy brac? Skad mam wiedziec w ogole jaki mam miec podzial mikroskladnikow?