Ostatnio przebywałem w towarzystwie wielu kobiet w jednym pomieszczeniu z racji pracy i dzięki mojej supermocy bycia niezauważalnym szybko zaczęły rozmawiać nieskrępowane na tematy o których rozmawiają zazwyczaj. I tak sobie myślę ile w nich nienawiści do mężczyzn ich mężowie pewnie żyją w nieświadmości jak są obgadywani przez swoje wybranki i nie wiedzą jak te suki wszystko kalkulują, Nie wyobrażam sobie być z taką kobietą i czuje obrzydzenie do związków przez taki brak lojalności, dla nich mąż to rodzaj niewolnika na polu bawełny #przegryw #blackpill #zwiazki
I tak sobie myślę ile w nich nienawiści do mężczyzn ich mężowie pewnie żyją w nieświadmości jak są obgadywani przez swoje wybranki i nie wiedzą jak te suki wszystko kalkulują
@lukasus: Sam na to nie zwracałem na to uwagi, dopóki pewna ukrainka z którą robiłem nie zagaiła, że jest zażenowana jak polskie kobiety traktują swoich własnych mężów obgadując i poniżając ich za plecami wśród obcych ludzi z pracy i że
I tak sobie myślę ile w nich nienawiści do mężczyzn ich mężowie pewnie żyją w nieświadmości jak są obgadywani przez swoje wybranki i nie wiedzą jak te suki wszystko kalkulują, Nie wyobrażam sobie być z taką kobietą i czuje obrzydzenie do związków przez taki brak lojalności, dla nich mąż to rodzaj niewolnika na polu bawełny
@lukasus: Będąc dzieckiem też miałem taką super moc na rodzinnych czy rodziców towarzyskich spotkaniach. Te
@lukasus: Ach prawda, najlepszą pigułką dla mężczyzny jest zobaczenie jak baby zachowują się w typowo babskim środowisku, gdy nie muszą udawać przed mężczyznami, gdy nie boją się negatywnej oceny. Wychodzi wtedy ich mierność, małość, brak wyraźnych cech pozytywnych, przynajmniej w większości przypadków. Nawet na typowo babskich forach są całe tony materiałów ujawniających czym jest nieskrępowana potrzebą zachowania twarzy babska natura, gdy na ocenę nie wpływają też atrakcyjne dla mężczyzn cechy
@AntyBohater: odkąd spotykam się z Białorusinką jestem doceniany bardziej niż kiedykolwiek przez własną matkę xd i dochodzę do wniosku, że w poprzednich związkach z polkami tylko mi się wydawało, że ktoś mnie docenia. Nie ma dnia, żebym nie usłyszał że jestem najlepszy facet. To bardzo buduje. Szukajcie dziewczyn ze wschodu panowie całkowicie inna mentalność ( ͡°͜ʖ͡°)
zapuszkowane dekle nie zawodzą, tym razem babcia została pozbawiona obiadu, obiad dalo się dostarczyc tylko samochodem, tylko wybraną trasą [smuteczek] #poznan
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
@lukasus: Sam na to nie zwracałem na to uwagi, dopóki pewna ukrainka z którą robiłem nie zagaiła, że jest zażenowana jak polskie kobiety traktują swoich własnych mężów obgadując i poniżając ich za plecami wśród obcych ludzi z pracy i że
@lukasus: Będąc dzieckiem też miałem taką super moc na rodzinnych czy rodziców towarzyskich spotkaniach. Te