Wpis z mikrobloga

Ostatnio przebywałem w towarzystwie wielu kobiet w jednym pomieszczeniu z racji pracy i dzięki mojej supermocy bycia niezauważalnym szybko zaczęły rozmawiać nieskrępowane na tematy o których rozmawiają zazwyczaj. I tak sobie myślę ile w nich nienawiści do mężczyzn ich mężowie pewnie żyją w nieświadmości jak są obgadywani przez swoje wybranki i nie wiedzą jak te suki wszystko kalkulują, Nie wyobrażam sobie być z taką kobietą i czuje obrzydzenie do związków przez taki brak lojalności, dla nich mąż to rodzaj niewolnika na polu bawełny #przegryw #blackpill #zwiazki
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

I tak sobie myślę ile w nich nienawiści do mężczyzn ich mężowie pewnie żyją w nieświadmości jak są obgadywani przez swoje wybranki i nie wiedzą jak te suki wszystko kalkulują

@lukasus: Sam na to nie zwracałem na to uwagi, dopóki pewna ukrainka z którą robiłem nie zagaiła, że jest zażenowana jak polskie kobiety traktują swoich własnych mężów obgadując i poniżając ich za plecami wśród obcych ludzi z pracy i że
  • Odpowiedz
I tak sobie myślę ile w nich nienawiści do mężczyzn ich mężowie pewnie żyją w nieświadmości jak są obgadywani przez swoje wybranki i nie wiedzą jak te suki wszystko kalkulują, Nie wyobrażam sobie być z taką kobietą i czuje obrzydzenie do związków przez taki brak lojalności, dla nich mąż to rodzaj niewolnika na polu bawełny

@lukasus: Będąc dzieckiem też miałem taką super moc na rodzinnych czy rodziców towarzyskich spotkaniach. Te
  • Odpowiedz
@lukasus: Ach prawda, najlepszą pigułką dla mężczyzny jest zobaczenie jak baby zachowują się w typowo babskim środowisku, gdy nie muszą udawać przed mężczyznami, gdy nie boją się negatywnej oceny. Wychodzi wtedy ich mierność, małość, brak wyraźnych cech pozytywnych, przynajmniej w większości przypadków. Nawet na typowo babskich forach są całe tony materiałów ujawniających czym jest nieskrępowana potrzebą zachowania twarzy babska natura, gdy na ocenę nie wpływają też atrakcyjne dla mężczyzn cechy
  • Odpowiedz
@AntyBohater: odkąd spotykam się z Białorusinką jestem doceniany bardziej niż kiedykolwiek przez własną matkę xd i dochodzę do wniosku, że w poprzednich związkach z polkami tylko mi się wydawało, że ktoś mnie docenia. Nie ma dnia, żebym nie usłyszał że jestem najlepszy facet. To bardzo buduje. Szukajcie dziewczyn ze wschodu panowie całkowicie inna mentalność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz