Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +14
W ogóle fascynuje mnie istnienie osób co kochają Marvela i star wars.
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
Tych ludzi się powinno od społeczeństwa normalnego odseparować.
To nie są normalni ludzie. Normalny dorosły nie idzie oglądać filmu o tej samej treści po raz tysięczny i mówi wow ale super.
Ciągle to samo - jest bohater, drama a potem znów dobro zwyciężyło xD
To są jakieś uposie po prostu a nie ludzie. Jedyne do kogo to może przemawiać to
KingaM +2
Serio, #orange? Przecież to święto ma głębokie znaczenie religijne dla wielu osób, a Wy postanowiliście robić z tego jaja dosłownie i w przenośni. To jest jakieś kurwskie lekceważenie wolności religijnej i świętości tradycji. Co będzie następne? Cyfrowe noszenie palm w Wielki Tydzień? Albo cyfrowe chodzenie na msze? Może e-palenie ziółka przez rastuchów które przecież jest ich sakramentem albo darmowe gigabajtu z okazji obalenia reżimu.
Ja wiem, że to tylko zabawa
Ja wiem, że to tylko zabawa
Graham McNeill
9 Tom Herezji Horusa to moim zdaniem najlepsza książka z tych 9 które przeczytałem, wiele wcześniej czytałem artykułów z warhammerowej wiki i widziałem memów i ta książka rozwiewa wszelkie wątpliwości, omnizjasz to Imperatora albo to on stworzył Omnizjasza zamykając smoka pod marsem, adeptus mechanicus potrafią rozwijać technologię i nie są tylko mechanicznymi bibliotekarzami, serwitory to zmutowani, zmechanizowani ludzie z wypranymi mózgami, ludzkości nie jest potrzebne żadne stc bo zarówno przed długą nocą jak i po wiedza którą czerpią/czerpali pochodziła z warpu i kilka innych rzeczy jak rozwój sztucznej inteligencji przez frakcje marsa jeszcze przed powstaniem dark mechanicus.
Ta książka była bardzo ciekawa i polecam ją mocno solidne 8/10, choć początek był dla mnie trochę niezrozumiały tak cała reszta jest wspaniała, trochę inaczej niż pierwszy tom gdzie początek był wspaniały a reszta była najwyżej dobra.
#ksiazki #warhammer40k
Możesz podrzucić dokładniejszy cytat z mutacją?
Swoją drogą do tej pory najlepsza książka z HH to "Pierwszy heretyk"
Scrap code uwolnił się z tego magazynu jak kelbor-hal go otworzył, kiedy wysłannik od horusa mu pozwolił w ramach paktu z horusem.
Nawet Kelbor