Aktywne Wpisy

Angelika_S +31
źródło: IMG_20240825_232056
Pobierz
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem z nią od trzech lat.
Jakieś dwa miesiące temu zaczęła mi opowiadać o swoim nowym współpracowniku o tym co lubi, że świetnie wygląda,co robi, gdzie był ze swoją partnerką, że przebiegł maraton,że ma 41cm w bicepsie i mu mierzyła w biurze, że kupił Hondę CBR, że jest na ketozie.
Sukcesywnie informuję różową że mnie to nie interesuje i żeby więcej tego nie robiła.
Ona wtedy mówi że jestem dziwny i się śmieje ahahhah zazdrosny jesteś hahahh ale zazdrosny ojeju jaki zazdrośnik haha ahahha przestań weź hahah
Dziś niedziela popołudnie jedziemy do domu autostrada A4 piękna infrastruktura którą uwielbiam,zachód słońca romantycznie mam rękę na jej udzis jedziemy a ona do mnie że jutro idzie z nim pomóc mu wybrać dla jego dziewczyny w cukierni tort na 30 urodziny i później wróci z pracy,taki piękny moment zepsuła.
Jestem z nią od trzech lat.
Jakieś dwa miesiące temu zaczęła mi opowiadać o swoim nowym współpracowniku o tym co lubi, że świetnie wygląda,co robi, gdzie był ze swoją partnerką, że przebiegł maraton,że ma 41cm w bicepsie i mu mierzyła w biurze, że kupił Hondę CBR, że jest na ketozie.
Sukcesywnie informuję różową że mnie to nie interesuje i żeby więcej tego nie robiła.
Ona wtedy mówi że jestem dziwny i się śmieje ahahhah zazdrosny jesteś hahahh ale zazdrosny ojeju jaki zazdrośnik haha ahahha przestań weź hahah
Dziś niedziela popołudnie jedziemy do domu autostrada A4 piękna infrastruktura którą uwielbiam,zachód słońca romantycznie mam rękę na jej udzis jedziemy a ona do mnie że jutro idzie z nim pomóc mu wybrać dla jego dziewczyny w cukierni tort na 30 urodziny i później wróci z pracy,taki piękny moment zepsuła.
Ratować to?
- Możesz próbować 18.5% (33)
- Zerwać,dasz radę znaleźć lepszą. 81.5% (145)

Heya, potrzebuje wykształcić kogoś na grafika i potrzebuje pomocy.
Ale od początku, zacząłem się kształcić, by móc po godzinach dorabiać klepiąc stronki internetowe. (mam duży staż w IT teraz też adminuje pełny etat, ale wcześniej pisałem w railsach, a teraz chce jak maszyna wypluwać dopracowane WordPressy).
Jestem jednak pod kreską i wyjdę na czysto jakoś po grudniowej wypłacie.
Nie chce sam walczyć z grafiką komputerową, a na dobrego grafika mnie nie stać.
Myślę więc (mam już chętne osoby) by wyhodować jakiegoś grafika na własnej piersi.
W sensie pomóc komuś się tego nauczyć.
Myślę choć nie stoję przy tym twardo zacząć od gimpa aby na starcie przycebulić (+ sam od zawsze używam). A jak się coś rozkręci pomyśleć o fotosklepie.
Polecacie jakieś konkretne kursy?
Sam mam mieszane uczucia co do #udemy ale może któryś z dostępnych tam? (bez przesady stówka, a może i dwie się znajdzie w razie potrzeby, problemy z których idąc obecnym kursem wyjdę w grudniu są 4 cyfrowe)
Cisnąć by się od razu uczyła po angielsku, aby od razu poznawała słowa które mogą się jej przydać jak będzie googlowała jak coś zrobić, czy podstawy podstaw jej znaleźć wśród kursów rodzimych?
Ciężko z gimpa po paru miesiącach przejść na fotoszopa?
Oferta #useme dalej najlepsza dla freelancerów bez działalności działających na polskiej rezydencji podatkowej i mającej umowę o pracę na pełen etat?
#kiciochpyta #pytaniedoeksperta
źródło: comment_1633513129RX0GMGUA1U1B35pB4ciBg8.jpg
PobierzSam nie zamierzam rezygnować z etatu i same stronki myślę klepać naprawdę jak automat nie poświęcając na to więcej życia niż dodatkowe 8-10h tygodniowo.
Więc na chwilę obecną nie byłoby sensu tego outsourcować i tak rozszerzać teamu, by współparcować z Mirkiem z daleka.
Jakby to się zmieniło, to zapisałem, choć wątpię, bo
źródło: comment_1633514807BS4exXXCpsWf1zvXxUHXqM.jpg
Pobierz