Aktywne Wpisy

Robię gołąbki dla faceta - tyle ile z tym roboty jprdl pierwszy i ostatni raz... #gotujzwykopem #kolacja
Oby mu smakowało
Oby mu smakowało
źródło: temp_file6254143273273872215
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

Wykończył też fora internetowe, co jest dużą stratą. Na forach, stare informacje/pytania/etc były łatwo znajdowalne. Bardzo się to przydawało np. na forach motoryzacyjnych, gdzie miałeś często przyklejone wątki typu "na co zwrócić uwagę podczas zakupu" czy "typowe usterki modelu XYZ". Na FB są zamiast tego grupy,
Przykladowo, wymyslam: grupa fanatyków Fiata 126p.
Codziennie ten sam wpis, "jakiego koloru jest czerwony maluch. Chcę kupić czerwonego malucha, ale nie wiem jakiego koloru jest. Pomorze ktoś?"
Odpowiedzi:
-
Nie jest tak, że każdy kto pisze coś złego o nowych rozwiązaniach jest januszem, który tęskni za starymi czasami. Akurat jest bardzo wiele argumentów za tym że fb to złe rozwiązanie.
Temat do zamknięcia.
@GaiusBaltar: Wszystko to racja, ale gdzie tu wina facebooka? Nikogo nie przymuszali do korzystania ze swoich produktów. To ludzie zadecydowali, że wolą gorszą usługę.
Popularność fejsa jest zbudowana na próżności ludzkiej i chęci popisania się przed innymi. Kiedy napiszesz na forum podróżniczym post jako @GaiusBaltar i zapytasz o dobry hotel 5* w Dubaju to nikt z twoich znajomych się o tym nie