Aktywne Wpisy
BELM0ND0 +691
Plusujcie potężny zbiornik- Racibórz Dolny. Przyjmie 185 mln metrów sześciennych wody co pozwala na przechwycenie fali z powodzi tysiąclecia. Chroni 2,5 miliona ludzi z trzech województw: śląskiego, opolskiego i dolnośląskiego.
#powodz
#powodz
federiczii +876
Pan Radosław Sikorski w punkt
https://twitter.com/sikorskiradek/status/1444646957243375620?s=20 #polityka
Córce niech się wiedzie jak najlepiej ale tatuś to parszywa gnida i tyle.
Nie wspomniał przy tym dlaczego wyższej uczelni Rydzyka też to się nie udaje xD
Wielki Polak, który zaczynał w Pisie a teraz jest ostoją wielkiej normalności w PO?
Fakt jest inteligentniejszy od Ziemkiewicza, ale nie sprawia to, że mamy zapominać co sam odwalał. Te nasze elyty to się dużo nie różnią. Takie same dupki jedni i drudzy.
i zaczynał trochę wcześniej niż w pisie
więc wypad symetrysto, żeby porównywać ziemkiewicz i sikorskiego ze sobą trzeba być narodowcem z gwoździem w mózgu
Mówił jak to źle, że w Wojsku jest tyłu kapelanów?
Nie jestem narodowcem. Po prostu bawi mnie jak nagle wielki Radek jest taki super człowiek bo jedzie teraz że swoimi dawnymi kumplami.
Sikroski był w PiSie w 2005-7 chyba. Wtedy prawie nikt nie wiedział, że PiS jest jaki jest. PO nawet rozważała koalicje. Dosyć szybko uciekł i zawsze mówił o nich źle. Mówienie, że Sikorski coś źle zrobił jest na prawdę nie na miejscu.
Ja wiem, że Radek to inteligentny gość i stoi kilkanaście poziomów wyżej niż Ziemkiewicz, ale naprawdę facet też pokazał już co umie.
Nawet oststnio w wywiadzie w TVN.
Odpowiadam już teraz: nie.
@Darth_Gohan: Możesz rozwinąć co konkretnie masz na myśli? Znany jest fragment gdzie przewidział robienie laski przez pisowcow Amerykanom, co będzie złudne dla poczucia bezpieczeństwa Polski. No ale to raczej dobrze o nim świadczy niż źle.
Komentarz usunięty przez autora