Wpis z mikrobloga

Witam, czy ktoś z was może miał problem z ujemnym saldem na koncie Skrill? Robiłem wpłaty na #revolut poprzez kartę #skrill i wszystko było ok, środki są zaksięgowane na revolucie, natomiast moje saldo na skrillu stało się ujemne o te kwoty, i te transakcje mają status "oczekujące".

Dziwna sprawa, niby zaksięgowane na revolut i potwierdzone, a na skrillu ujemne saldo i status oczekujący. Nawet transakcja z 23 września ma jeszcze status oczekujący. Teraz jakbym chciał wpłacić coś na skrill to tak naprawdę pokrywam ten debet (a nie jest mały). Pisałem do supportu skrill i twierdzą że nie otrzymali od Revolut potwierdzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AltCtrlSpace: @Kroledyp: o co chodzi że na necie dużo mówią i zastanawiacie się czy wypłacać stamtąd hajs?

Ja korzystam już rok ze Skrilla i robię kilka transakcji dziennie i do tej pory nie miałem żadnych problemów. Wątek który napisałem na początku już niby się wyjaśnił, zwrócili mi hajs i saldo wróciło do prawidłowego stanu, ale z każdą kolejną transakcją mam to samo, czyli po wpłacie ze Skrilla na
  • Odpowiedz
@AltCtrlSpace: @Kroledyp: @michal7840: Chłopaki bo widzę że macie skrilla i revolut to może mi pomożecie. Założyłem tego revoluta (mam go w pln) a skrilla mam w dolarach. Chcę się przenieść na revoluta bo wszyscy to polecają, no ale teraz jak chcę zacząć przelewać siano na revoluta to mi piszą że to inna waluta i będzie pobrana prowizja. A wszyscy mi mówili ze ten revolut nie pobiera
  • Odpowiedz