Wpis z mikrobloga

Tak rozpoczął się streaming sesji epg w polsce

Baniak już przekroczył stratosferę, to że ja nie widziałem jak ktoś wali konia nie znaczy że wynalazłem masturbację w polsce xD Udało mu się wybić na Darwinach ale wsparcie które dzięki temu zdobył trochę uderzyło mu do głowy, zwłaszcza że pomimo tak dużych funduszy jego materiały wciąż jakościowo (kamery etc) odbiegają choćby od takiego TJGT.

#warhammer #mistrzgry #gryfabularne #rpg #tradycyjnerpg #youtube #patronite
k.....2 - > Tak rozpoczął się streaming sesji epg w polsce
Baniak już przekroczył st...

źródło: comment_16327298859IxSrb0BQ6P7FeZwNDkOyv.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@konto_nr2: może i się wybił na darwinach ale wiem że przez to że darwini u niego zagrali to się rozlała popularność papierowych rpg po polsce, ja sam przez to właśnie zacząłem i znalazłem świetną ekipę i gram w d&d cały czas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kaiborr: Ale ja nie mam problemu z tym że się wybił, tylko że kreauje się na jakiegoś prekursora choć nawet pod tym jego postem kilka osób wyprowadzało go z błędu podając przykłady innych twórców. Ale on nie widział to nie było xd
  • Odpowiedz
pomimo tak dużych funduszy jego materiały wciąż jakościowo (kamery etc) odbiegają

@konto_nr2: Próbowałem dwa razy obejrzeć, dwa razy nie dałem rady właśnie przez jakość. Jak ktoś pomimo takiej popularności jest takim "niechlujem", to wolę poświęcić czas na kogoś kto się bardziej przykłada.
  • Odpowiedz
@Smyrky: Dokładnie, gość kosi co miesiąc horrendalne kwoty za to co lubi, i nie dość że ukrywa teraz ile, to jeszcze sesje jakościowo nie licują ze wsparciem jakie otrzymuje.
  • Odpowiedz