Wpis z mikrobloga

Wiecie jaki jest problem i zarazem różnica między kobietami i mężczyznami?
Nasze bramki są zero-jedynkowe; dziewczyna spełnia wymagania albo nie. Ma cechy które lubimy i dajemy jej szasne albo ma cechy które ją dyskwalifikują. Natomiast kobiety mają bramki scorowe, żeby mieć u takiej szanse musisz mieć poczucie humoru, charyzme, perspektywy na poziomie rangi S, jak pozna kogoś lepszego to Twoja ranga spada, jak się zaangażujesz to już nie jesteś taki atrakcyjcny, bo skoro zdobyła Ciebie to może kogoś trochę lepszego.
#so sick and tired of being alone
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dadsters: Ale co ty k---a p--------z xD
I ty i ta opisana kobieta możecie mieć takie same wymagania. Jeśli ty i ona macie takie jak opisane przez ciebie jako kobiece - to jesteście z-----i. Jak k---a wyrywając kogos mylisz że możesz mieć kogoś lepszego to jesteś skrzywiony i się k---a zastanow nad tym po co szukasz drugiej połówki. Czy po to żeby mieć najlepszego przyjaciela, czy k---a po to żeby
  • Odpowiedz
Aż ciężko zdecydować od czego zacząć żeby na to odpowiedzieć. Po pierwsze nie mówię o żadnych partykularnych osobach więc nie odwołuj się do jednostek, bo powrzechnie wiadomo, że przypadki anegdotyczne to argumentum ad personum i są c---a warte w większej skali. Jak już chcesz się odwoływać to do skali globalnej, bo w takiej są moje spostrzeżenia. Po drugie nie wiem z iloma kobietami oprócz mamy miałeś przyjemność rozmawiać ale to nie są
  • Odpowiedz
@Dadsters: Ziomek. Dowód anegdotyczny to budujesz ty. Swoje k---a rozmyślania kreujesz na podstawie „rozmów z kobietami”. A pomyślałeś że jesteś k---a otoczony kobietami co myślą w taki sposób i może podświadomie tylko z takimi budujesz jakąś relacje? XDDDDD
  • Odpowiedz
@Dadsters: druga sprawa, na wykopie jest opcja „odpowiedz”, jak nie chcesz prowadzić monologu to z niej korzystaj bo nie każdy sprawdza k---a wszystkie wpisy na które odpowiada xD
  • Odpowiedz
@poyerbany: A jesteś w stanie z całym przekonaniem wykluczyć, że one nie przeszły tego procesu i nie zwiazały się z facetem który okazał się szczytem ich możliwości?
  • Odpowiedz
@poyerbany: Ale tu nikt nie mówi o seksie XD tak serio to laski traktują s--s tak samo jak my, jeśli nie zablokowałeś laski po jednej nocy albo ona Ciebie to masz taki stosunek. Fakty są takie, że jak jesteś typem któremu niczego nie brakuje i jesteś so sick and tired of being alone to laski to zniechęca nawet jak jesteś ponad ich ligą o lata świetlne.
  • Odpowiedz
@Dadsters: Jestem gotów z całym przekonaniem zrozumieć na czym polega miłość i rozumiem, że płeć przeciwna też to rozumie.

No i wyjaśnię ci pewien błąd który popełniłeś w pierwotnym wpisie Mirek. I w p-----e mam czy to zrozumiesz i czy wygram dyskusje, bo j---e mnie wygranie dyskusji na nocnej na wykopuje i w ogóle. Liczy się prwda typie XDD

W swoim rozważaniu napisałeś że dla typa liczy się to czy
  • Odpowiedz
@Dadsters: Powiem tak. Miałbym w ciebie w------e i nawet ci k---a nie odpisał, ale poświęciłem chwile żeby to zrobić. Zapewne masz w p-----e to co ci napisze, bo w twojej pozycji pewnie też bym miał. C---a wafla mam prawo mówić ci co myślisz, albo ci doradzać, ale k---a ziomek, nie traktuj relacji z kobietami jak transakcji, w której babka sobie wybiera z kim chce być a z kim nie, bo
  • Odpowiedz
Wszystko rozpatruje w szerszej perspektywie. Bo zakochać można się w każdym jeżeli sobie na to pozwolisz. I my się zakochujemy jeżeli wszystkie znaki są na "tak", a one jeżeli wszystkie są na "S"
  • Odpowiedz