Aktywne Wpisy

FejsFak +92
Wymieniłem ten modulik VCD przez który były błędy na magistrali CAN ale nic to nie dało, auto dalej nie chce zapalić :(
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały
źródło: IMG_20250215_142321_597
Pobierz
RopuchYtong +92
Szukam #nieruchomosci we #wroclaw na wynajem, dla 1 osoby, do 2500zł i ja pier\*\*\*ę
Wszystkie oferty jakie widzę zakładają spanie w kuchni. Albo kuchnię w pokoju. Bo nie wiem jak to inaczej nazwać. Jeden pokój, z łóżkiem, zlewem i elektryczną płytą grzewczą. 20m^2. Nawet mebli za bardzo nie ma. I tak wygląda 90% ofert.
Coście uczynili z tym miastem, wy dewelopersko-fliperskie ku\*\*y.
Luksusowy apartament godny króla ze zdjęć poniżej
Wszystkie oferty jakie widzę zakładają spanie w kuchni. Albo kuchnię w pokoju. Bo nie wiem jak to inaczej nazwać. Jeden pokój, z łóżkiem, zlewem i elektryczną płytą grzewczą. 20m^2. Nawet mebli za bardzo nie ma. I tak wygląda 90% ofert.
Coście uczynili z tym miastem, wy dewelopersko-fliperskie ku\*\*y.
Luksusowy apartament godny króla ze zdjęć poniżej
źródło: kawalerka
Pobierz

Nasze bramki są zero-jedynkowe; dziewczyna spełnia wymagania albo nie. Ma cechy które lubimy i dajemy jej szasne albo ma cechy które ją dyskwalifikują. Natomiast kobiety mają bramki scorowe, żeby mieć u takiej szanse musisz mieć poczucie humoru, charyzme, perspektywy na poziomie rangi S, jak pozna kogoś lepszego to Twoja ranga spada, jak się zaangażujesz to już nie jesteś taki atrakcyjcny, bo skoro zdobyła Ciebie to może kogoś trochę lepszego.
#so sick and tired of being alone
I ty i ta opisana kobieta możecie mieć takie same wymagania. Jeśli ty i ona macie takie jak opisane przez ciebie jako kobiece - to jesteście z-----i. Jak k---a wyrywając kogos mylisz że możesz mieć kogoś lepszego to jesteś skrzywiony i się k---a zastanow nad tym po co szukasz drugiej połówki. Czy po to żeby mieć najlepszego przyjaciela, czy k---a po to żeby
No i wyjaśnię ci pewien błąd który popełniłeś w pierwotnym wpisie Mirek. I w p-----e mam czy to zrozumiesz i czy wygram dyskusje, bo j---e mnie wygranie dyskusji na nocnej na wykopuje i w ogóle. Liczy się prwda typie XDD
W swoim rozważaniu napisałeś że dla typa liczy się to czy
źródło: comment_1632613794jaXlI16VWIHRsPbWoPTZns.jpg
Pobierzźródło: comment_1632613808z32F9nyoCL3Mwg4Ug5OUCg.jpg
PobierzBo k---a mówisz znajdź kobietę która ma mózg. Powiedz mi. Jesteś w związku z kobietą z mózgiem? XDDDDDDDDDDDDDD