Wpis z mikrobloga

• 0
@Manio1199 z drugiej strony chlop zarobiony i chce komus zajmować miejsce.... Ja bym sie tak nie zachował na jego miejscu z lenistwa po prostu. Mam. Tyle pitosu to nie będę prosił o walke jak jakis mlody influ no ale to takie gadanie niech robi co chce
  • Odpowiedz
@SPRAWDZANIE_IP no ale on jest doświadczony i wie że już raz był na górze i nagle wszystko się u-----o więc jak ma okazję to zgarnia łatwe siano prosta sprawa. Osobiście uważam że fame powinno go nie brać z tą kontuzja bo to bez sensu lecz jak on wypada z karty to zostają dwie walki które mogą być atrakcyjne jeżeli chodzi o sprzedaż ppv z czego 1 będzie raczej w darmowym panelu.
  • Odpowiedz
@SPRAWDZANIE_IP najlepiej chyba robią mlekolak i xayoo bo wszyscy się pchają klatki w tym czasie oni mają w------e i cena rośnie. Taki mlekolak wejdzie do klatki weźmie banke a taki Wardęga żeby banke zarobić będzie musiał x razy zawalczyć.
  • Odpowiedz
@SPRAWDZANIE_IP Wardęga ma rekord sprzedaży PPV więc może brać topowe wynagrodzenia za walki.
Największa znana stawka około 400k dla kruszwila i to w czasach kiedy fame nie mialo takiej kasy. Myślę że Wardęga spokojnie może dostać 400-500k do tego 100k+ z PPV, 50k od sponsorów i ekstra 50-100k donejtów na streeamach. Tuż przed i po walce ma na streamach znacznie więcej widzów i donejtów. Zatem na walce może zarobić 500-700k.
Wie,
  • Odpowiedz