Aktywne Wpisy

callver34 +201
Czy Polska może być liderem Europy? Liderem regionu? Nie ma na to szans, ostatni raport OECD ujawnia miażdzące braki w umiejętnościach Polaków. 40% to funkcjonalni analfabeci:
Polski magister głupszy niż czeski licealista? Druzgocące dane.
Znalezisko: https://wykop.pl/link/7756095/polski-magister-glupszy-niz-czeski-licealista-druzgocace-dane
W
Polski magister głupszy niż czeski licealista? Druzgocące dane.
Znalezisko: https://wykop.pl/link/7756095/polski-magister-glupszy-niz-czeski-licealista-druzgocace-dane
W
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-23 171713
Pobierz
#perfumy
Przy jakiej liczbie perfum zorientowaliście sie, że macie tego za dużo?
Kurde ja mam 75 flakonów oraz 68 dekanatów i jakoś lampka mi się zaczyna zapalać, że po co więcej kupować ( ͡º ͜ʖ͡º)
Przy jakiej liczbie perfum zorientowaliście sie, że macie tego za dużo?
Kurde ja mam 75 flakonów oraz 68 dekanatów i jakoś lampka mi się zaczyna zapalać, że po co więcej kupować ( ͡º ͜ʖ͡º)

#lodz #nieruchomosci #architektura #lexdeveloper
źródło: comment_1632234096gxdYEG9TkSTXeknpner83z.jpg
Pobierzźródło: comment_1632234297iEgjOKKbMBKSfoRb5uijBz.jpg
Pobierz@srgs: Zgierz lub Pabianice by były najlepszym wyborem ( ͡º ͜ʖ͡º) w Łodzi za to bym proponował wyłącznie baraki, lub pozostawienie w tym miejscu sławojek które już i tak się idealnie wkomponowały w te miasto i mentalność mieszkańców. Czy to by Cię usatysfakcjonowało? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1632242410FFE6NqSeSLaysMajbC5RyC.jpg
Pobierz@SurowyOjciec: byłem w Łodzi i uważam, że to miasto należy zlikwidować, ew. wybudować od nowa bo natężenie brudu, smrodu i patoli w centrum jest ponad wszelkie wyobrażenia xD
Mocno przesadzona i nieuczciwa opinia. Patola jest mocna w każdym większym polskim mieście, odnoszę wręcz wrażenie, że ta łódzka jest jak bezzębny stary pies - nie gryzie tak mocno jak w innych miastach, patrząc na statystyki rozbojów, kradzieży, itp.
Nikt nie będzie burzył czy budował na nowo miasta, czeka nas organiczny rozwój. Budowy jak w tym wątku mega pomagają. Prywatny sektor jest mocno osadzony w inwestycjach, także łajba płynie
@SurowyOjciec: byłem i widziałem na własne oczy co tam się wyrabia xD
Faktycznie Łódź to największa podwarszawska miejscowość ( ͡
Nie masz racji. Miłego wieczoru. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zwykła dyskusja.
A ten budynek dobitnie o tym świadczy, Misztal kupił działkę przeznaczona do niskiej zabudowy i od lat szantażuje urząd miasta stawiając kible