Wpis z mikrobloga

Drodzy państwo, mam teorie, że menel został na stałe w----------y z mieszkania Iwonki i tylko w weekend, po przekazaniu Iwonce odpowiedniej kwoty, może zrobić lajta i ewentualnie nagrać jakiś g---o-gameplay. Zapraszam do dyskusji
#kononowicz #patostreamy
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TetraPak98: Moim zdaniem Meksyk jest kosmitą i nie musi mieszkać u Iwonki. Natomiast Octavia jest zakamuflowanym pojazdem międzygalaktycznym umożliwiającym mu przemieszczanie się w kilku wymiarach jednocześnie.
Mam na tą teorię takie same dowody, jak ty na swoją :)))
  • Odpowiedz
@TetraPak98: ja to widzę tak, mieszkanie było alberta i przeszło na młodego. Młody nie lubi menela ale kase dostawał od matki a ta od menela, i to był ciężki argument do obalania bo menel jeszcze grzał się w resztkach blasku warmianina i kontentu około szkolnego i byli pieniążki dla jego. Teraz już starych filmów nikt nie ogląda a nowe unboxingi konserw generują zawrotne 1k wyświetleń. Menel przestał być bankomatem a
  • Odpowiedz
@Artok: gdyby zaczął nagrywać w ciepłych kurfudołkach to wyszłoby na jaw, że nie ma gdzie siedzieć i został wyp... z chałupy. A tak póki może to ciągnie kontent "biwakowca" . Poczekajmy i zobaczymy co zrobi jak będzie zimno. Na webasto już chyba zbierał, ale coś o nim cichosza.
  • Odpowiedz
@TetraPak98: Moim zdaniem Meksyk jest kosmitą i nie musi mieszkać u Iwonki. Natomiast Octavia jest zakamuflowanym pojazdem międzygalaktycznym umożliwiającym mu przemieszczanie się w kilku wymiarach jednocześnie. Mam na tą teorię takie same dowody, jak ty na swoją :))) @WulkanizatorOponMozgowych Nikt cię o zdanie nie prosił j m k ;) pamiętaj jak będziemy chcieli abyś coś powiedział to cię zawołamy okej?
  • Odpowiedz