Aktywne Wpisy

darknightttt +19
O co chodzi z tymi facetami po 30? Spotykam się, jest ok a on już chciałby mieszkać razem po kilku miesiącach. Po co się tak spieszyć i już tworzyć plany na przyszłość skoro dopiero się poznajemy? Przecież ja nie rzucę nagle wszystkiego, nie będę planować planów na resztę życia po takim krótkim czasie. To nie ma sensu bo na takim etapie wszystko może się rozpaść z dnia na dzień. Po co skracać

Volantie 0
Są tu jakieś sportowe świry znające temat rowerków stacjonarnych?
Planuje zakup dla siebie i różowej, żeby sobie pośmigać oglądając netflixa. Nie jesteśmy sportowcami, ostatnio bardzo mało się ruszamy, stąd ten pomysł. Wstępnie po pół godziny dziennie. Wybór jest tak ogromny, a różnic za bardzo nie widać, więc szukam opinii.
Najpierw byłem w decathlonie, ale dziwne wydawały mi się oznaczenia "Używaj go do 2 razy w tygodniu."
Widziałem dużo pozytywnych opinii o rowerach Zipro, ale podobno nie nadają się dla wysokich (mam 191cm wzrostu i 100kg).
Wstępnie mam 2 modele:
Zipro Drift
Gymtek XB1000
Jest ktoś w stanie doradzić który wybrać? Lub coś innego w tej półce cenowej?
@Najmilszy_Maf1oso: gdzieś to kiedyś widziałem, ale nie mam 'normalnego' roweru
Łatwo się składa, solidnie wykonany, cichy. Trochę długo mieli silnikiem, żeby zmienić moc i to jest najgłośniejszy element. Ma 7 programów z różnymi interwałami, duży wyświetlacz z RPM, KM, tętno (można chyba jeszcze podpiąć do niego ten czujnik na klatkę ale nie jestem pewien) dystans itd. oczywiście na
@villain: no karnet na dobrą siłownię to za kilka miesięcy kosztuje tyle co ten rower.
@villain: no to jest problem ze znajomymi, a nie z rowerami XD Jakby kupili karnet na siłownię to też by nie chodzili.
więc jak chcesz robić tym sposobem formę, to może być ciężko.
@grehna:
Mniejsze poziomy testo sprzyjają odkładaniu się tkanki tłuszczowej.