Wpis z mikrobloga

Cześć, będę szukał taniej terenówki do jeżdżenia z psem i na różne wycieczki ;) i teraz mam problem, chciałbym coś do 10k i żeby nie miało bardzo zgnitej budy i sprawne napędy bo prostsza mechanikę ogarne ale nie mam żadnego doświadczenia w terenówkach więc potrzebuje pomocy;)

Co wybrać ?

Landrover Freelander? Pajero pinin ? Czy może frontera ?

Narazie sklaniam się ku Oplowi bo ma tanie części i chyba można coś niezłego wyrwać w tej klasie ?

#motoryzacja #4x4 #terenowe #landrover #opel #mitsubishi
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cholek089: freelander to nie terenówka, a może inaczej, freelander nie ma właściwości terenowych. Jakbym miał brać auto tego typu czyli podwyższone kombi z napędem 4x4 brałbym już forestera lub crv I/II. Pinin jest jakiś taki sam nie wiem jaki, nie podoba mi się (może komuś się podoba) Frontera brzmi fajnie. Jak szukasz terenówki to zacznijmy może od tego jak bardzo ma być terenowa :D szukasz auta które przejedzie przez głębsza
  • Odpowiedz
  • 0
@Inncognito tak się zbierałem z odpisaniem i jakoś się zeszło:p ale dzięki za Crv bo jakoś o nim nie pomyślałem więc dodam na liście do poszukiwania. Subaru było by super, zresztą kiedyś miałem legacy i dobrze je wspominam ale mały budżet:(

Ogólnie to prawda jest taka że nie potrzebuje terenówki tylko auta które przejedzie tam gdzie moje osobowe już stanie i jak się porysuje to mi nie będzie szkoda, napęd na
  • Odpowiedz