Wpis z mikrobloga

https://po-bandzie.com.pl/zuzel-wadim-tarasienko-odchodzi-z-abramczyk-polonii-rosjanin-pozegnal-sie-z-kibicami/
Niestety :(
Aczkolwiek było to raczej pewne. Gość się fajnie rozwija, robi dobre wyniki i można było się spodziewać, że w przypadku braku awansu do eligi z Bydgoszczą, to raczej sam obierze taki kierunek, lecz w innym klubie (pewnie GKM).
Powodzonka mimo wszystko.
#zuzel
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gokish: powoli upewniam się, że prawie cały skład wyleci. czas na potwierdzenie przedłużonych kontraktów mija nieubłaganie. teraz czeka się raczej na 1.11 i otwarcie okienka transferowego.
Dla Zengoty ten spadek FZ i odejście Dudka to raczej idealna opcja, na Bellego też się pewnie ktoś połasi, Gała niby dogadany z Gnieznem, a Jeleniewskiego zbytnio nie widzę u Kanclerza w przyszłym sezonie. Lyager też już nie ma atutów, by zostać w klubie.
  • Odpowiedz
@w00nski: No dla mnie Lyager to jeżeli chodzi o wylot i to pisałem prędzej z Tobą w dyskusji. PIERWSZY DO WYLOTU WPIZDU. U24 nie jest więc dla mnie bez sensu zawodnik.

Kułakowa to ja chętnie bym znów widział na Sportowej. Chłop potrafi tu śmigać i myślę, że znów pokaże się z dobrej strony.

No cóż będzie walka o awans ale w 2023 jak chciał Jurek
  • Odpowiedz
@w00nski: @w00nski: Jak nasi liderzy odejdą to w przyszłym roku nie ma kogo złapać aby o awans powalczyć więc można o utrzymaniu myśleć nic więcej. I niech Lublin się od Wiktora od piermandoli :D
  • Odpowiedz