Wpis z mikrobloga

#pcmasterrace
#silentiumpc
Te obudowy SilentiumPC to wszystkie są z takiej tekturowej blachy? Miałem swego czasu obudowę w PC Brutus 410 Pure Black i nie dość że blacha była bardzo cienka to jeszcze sama obudowa z czasem się rozpadała (no i jako pierwsze połamały się porty USB). Kupiłem na promocji tanią obudowę Modecom i jest dużo lepsza ( chodź idealna nie jest, szybko spaliła się dioda Power).

Teraz miałem do czynienia z obudową Armis AR1 i grubość blach też porażka, jak są jakieś cięższe komputery to postawienie jednego na drugim może uszkodzić obudowę. A boczki może pogiąć małe dziecko. To są tanie obudowy, ale miałem wcześniej Modecoma a kiedyś nawet Codegena i sprawiały one lepsze wrażenie.
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kepak: Nie, nie wszystkie. Armis AR1 na allegro widzę za 85 zł z outletu, x-kom 129 zł. To chyba najniższy model. A SPC ma też obudowy za 200, czy 300 (a nawet więcej, ale to już kwestia ARGB, a nie samej budowy). Nie wiem, może za 85 zł jest coś lepszego, ale ogólnie obudowy podrożały, bo podrożał transport z Chin, metale też raczej nie tanieją.

Sam mam SG7V TG, nie
  • Odpowiedz
@StaryWedrowiec: Nie mam się do czego p-------ć to p-------e się do tego, że w internecie postawiłem spacje przed znakiem zapytania. Patrząc po profilu jesteś z tego znany, że wrzucasz to praktycznie pod każdym postem.
  • Odpowiedz
Nie mam się do czego p-------ć to p-------e się do tego, że w internecie postawiłem spacje przed znakiem zapytania.

Wystarczyło grzecznie podziękować za lekcję, ale ty musiałeś się p-------ć, tzn. zesrać. Ten fakt niezbyt dobrze świadczy o tobie.

Patrząc po profilu jesteś z tego znany, że wrzucasz to praktycznie pod każdym postem.

@Czapelek: W doopie byłeś, goowno widziałeś. Praktycznie to ty bzdury pleciesz. Dokształć się w kwestii znaczenia słowa "każdy",
  • Odpowiedz
@StaryWedrowiec: Ale to Ty dzwonisz :) To czy postawię znak przed czy po spacji w internecie nie ma znaczenia, każdy ma to w dupie ale znajdzie się taki grammar nazi i ma problem. Wystarczy, że spojrzałem na twój profil, 100stron komentarzy w 90% wstawiona grafika lub inny wywód dotyczący interpunkcji.
  • Odpowiedz
To czy postawię znak przed czy po spacji w internecie nie ma znaczenia

Ma znaczenie. Znaczenie ma wszystko, co robisz w miejscach publicznych.

W szkole uczono cię pisowni, żebyś tej wiedzy używał zawsze i wszędzie.

@
  • Odpowiedz
@StaryWedrowiec: Widzę, że to jedyne zajęcie jakie masz, wytykać błędy odnośnie interpunkcji i wstawiać jedno i to samo zdjęcie. No w sumie jakiś anonim z internetu wytknie mi, że postawiłem spacje nie tu gdzie trzeba, oj jak bardzo się przejmę. To nie jest oficjalne pismo więc mogę tak pisać, jak będę chciał. Powiedz mi gdzie próbuje Ci wmówić to "To żeś się zesrał i teraz próbujesz mi wmówić, że "w
  • Odpowiedz
@StaryWedrowiec: Ehh a ty dalej swoje. Jak Ci nie pasuje moja pisownia, omiń po prostu. "Większość osób ma w dupie walające się na chodnikach niedopałki czy puste butelki pod parkowymi ławkami i to nie ma znaczenia, bo jest jeszcze mniejszość, której patologia (również celowe stawianie byków nią jest) przeszkadza." nie no powiem Ci zajebiste porównanie strony w necie do realnego życia, brawo Ty ;) Powiedz mi w którym momencie robię
  • Odpowiedz
Owszem piszę zgodnie z zasadami obowiązującymi na wykopie, regulamin przestrzegam, jak nie przestrzegam to daj mi punkt, który został przeze mnie złamany ;)

@Czapelek: Serio? Może zapytasz o punkt regulaminu, który zakazuje postawienia klocka na środku chodnika? Coraz bardziej wątpię w twoją inteligencję.

W szkole podstawowej mówiono nam, że poprawnie pisać należy zawsze i wszędzie. Tak że żaden regulamin tego nie zmieni, a zdaje się w regulaminie wykopu nie ma nic o
StaryWedrowiec - > Owszem piszę zgodnie z zasadami obowiązującymi na wykopie, regulam...

źródło: comment_1631900812NAA1LjYaK9C4w5gcwG3QpD.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@StaryWedrowiec: Masz uwiąd jaj chyba, że tak się pocisz, żeby zwrócić uwagę bo stawiam spacje przed znakiem interpunkcyjnym. Weź chłopie zajmij się życiem a nie takimi problemami, jak już mówiłem większość twojego profilu to wysłany obrazek albo słownik.
  • Odpowiedz
@Czapelek: Fajnie. Swoje s----------e tłumaczysz tym, że się czepiam, nie biorąc pod uwagę faktu, że masz obowiązek poprawnie pisać nawet na wykopie.

Nie kumam tylko, dlaczego nie możesz nie stawiać spacji przed znakami zapytania, a wręcz usilnie robisz na odwrót, mimo że grzecznie podałem ci prawidłową pisownię.

Nie kumam też tego, że zamiast podziękować, to srasz pod siebie, próbując mi wmówić, że nie musisz pisać poprawnie i że nikogo błędy
StaryWedrowiec - @Czapelek: Fajnie. Swoje s----------e tłumaczysz tym, że się czepiam...

źródło: comment_1631908961xQF8vTPBH39yBdkJCyX7UA.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz