Aktywne Wpisy

handballer +205

źródło: 1738435307171
Pobierz
Podsumowanie #zbieramnatesle za rok 2024
Przez ostatni rok, nadal regularnie dokupowałem akcje Tesli. W całym 2024 roku dokupiłem kolejne 138 i pół akcji, w średniej cenie 239 USD za sztukę, dzięki czemu na koniec 2024 roku miałem dokładnie 639 akcji Tesli.
Tym samym, dzięki cenie 404.84 USD za akcję, wszystkie moje akcje były na koniec 2024 roku warte dokładnie: 1 060 640.32 PLN
Strategia:
Przez ostatni rok, nadal regularnie dokupowałem akcje Tesli. W całym 2024 roku dokupiłem kolejne 138 i pół akcji, w średniej cenie 239 USD za sztukę, dzięki czemu na koniec 2024 roku miałem dokładnie 639 akcji Tesli.
Tym samym, dzięki cenie 404.84 USD za akcję, wszystkie moje akcje były na koniec 2024 roku warte dokładnie: 1 060 640.32 PLN
Strategia:

źródło: zbieramnatesle2024
Pobierz
Teraz jest drama z Ewronem i tym tiroxem czy jak mu tam. Ten drugi widziałem jedynie materiały, że typowo wyłudzał nudesy za suby, potem chciał pewnie więcej i więcej, więc te dziewczyny zaczynały się buntować i dlatego wyniknęła ta drama. Oczywiście te dziewczyny napisały to w taki sposób, żeby nie wyjść na dziwki, że wysyłały mu nudesy za subskrypcje, no ale nie są na tyle inteligentne, żeby napisać naokoło tego, więc osoby obiektywne i mniej jakby to nazwać, 'empatyczne' czy popadające w skrajne emocje na pewno to dostrzegą, że wszystko się rozgrywa o to. Co do Ewrona, to wydaje mi się, że on o wszystkim wie, on akurat jest dość inteligentny i mało moralny, mimo, że nie umie ukrywać swoich emocji. To znaczy może nie o wszystkim, ale o tym, że ten Tirox wysyłał nudesy, to mógł wiedzieć, a nawet ta druga osoba się chwaliła mu, jakie to te dziewczyny są naiwne i że za subika u niego to wszystko zrobią. Skoro są w takiej dobrej znajomości i ewron tak się zachował jak się zachował, czyli zdegradował go z moda do vipa xD Ogólnie Ewron teraz pewnie będzie się wypierał wszystkiego, co złego to nie on, żeby nie potracić współprac, no ale zadajmy sobie szczere pytanie, czy osoby z niską moralnością powinny być karane, skoro nie doszło do żadnych nadużyć wobec kodeksu karnego? (No chyba, że o czymś nie wiem, bo też ten mandzio gadał najpierw, że prosił o nudesy dziewczyny w wieku 13-15 lat, a potem pokazuje screena osoby, która studiowała w 2019 roku jeszcze)
#polskiyoutube #youtube #twitch #ewron
Komentarz usunięty przez moderatora