Wpis z mikrobloga

@basalyk44: Sprzedałem jakiemuś małolatowi za 600 wszystkie karty zbierane od początku mtg w Polsce w tym pare lotosów.... po dziś dzień serducho boli....
  • Odpowiedz
Prawdziwa miałaby w środku niebieski papier.

Jeśli podświetlisz kartę od tyłu latarką led, w odpowiednich miejscach powinny znajdować się kropki w danym kolorze.

Echhhh, ta @Phyrexia... Imponujesz mi wiedzą na temat tych kart, widać że to Twoja pasja () Nauczysz mnie kiedyś grać jak będzie chwila czasu? ()
  • Odpowiedz
@basalyk44: Jak byłem w średniej i pojechałem nad morze matka wyrzuciła mi ponad 500 rysunków tworzonych przez kilka lat które tak naprawdę tworzyły całość. Wyprowadziłem się z domu i nigdy nie wróciłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@boogi77: najdroższa karta mtg

Matka wyrzuciła moją kolekcję kart, gdy poszedłem na studia. Większość z nich była w stanie played/damaged, ale i tak ~30k poszło na wysypisko.

@basalyk44: ja w piwnicy mam parę klaserów z czasów exodusa, wszystko warte pewnie pisiont groszy...

update: no dobra, trochę kart jest wartych kilkadziesiąt-kilkaset dolców ( _)
  • Odpowiedz
Matka wyrzuciła moją kolekcję kart, gdy poszedłem na studia. Większość z nich była w stanie played/damaged, ale i tak ~30k poszło na wysypisko.

@basalyk44: super mamusia... jak się miewa?
  • Odpowiedz