Aktywne Wpisy

Afrobiker +208
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lardor +158
Duch Krakowa nie zawodzi, tym razem zamalowane znaki od trasy Wolbromskiej. Co daje nam bilans iż jeśli znak jest zniszczony lub go nie ma to wedle przepisów strefa czystego s-----------a z tych wjazdów nie obowiązują a na dzień dzisiejszy co wiem z sztabu kryzysowego Strefy Czystego S-----------a nie ma znaków na ulicy Skotnickiej, Kozienickiej, Tynieckiej i od dziś dołącza Trasa Wolbromska. Jak Widać duch Krakowa nie odpuszcza. #krakow #sct
źródło: 1000080629
Pobierz

źródło: comment_1631517079xf9yXLnheLXp8yq2CqEuGk.jpg
Pobierzimo średnio opłacalne, bo jednak kolekcjonerów ultra rzadkich kart do MtG jest trochę mniej niż numizmatyków :P bardziej hermetyczne grono ciężej jest oszukać
U mnie w gimbazie te karty z najstarszymi artami były wyszydzane xD
https://www.tcgplayer.com/product/91381/magic:-the-gathering-alpha-edition-island-(a)&country=US?Language=English
@guest: usd, w polsce tego się nie sprzedaje
@basalyk44: ugh. ja mam jeszcze klaser z kilkuset sztukami, ale głównie szrot z 8-10 edycji, nawet nie chce mi się sprawdzać czy jest tam cokolwiek wartego więcej niż 10$
gównażeria nie myślała o tym że za 20 lat to sprzeda z zyskiem xddd
rzuciłem okiem na strone co wrzuciłeś, no niestety większość to jakiś szajs za 10-50c, milionerem nie będę xD
@basalyk44: @Svav: Z flesh and blood może być ciekawie. Spora część prosów przeszła do niego z Magica bo Wizardzi plują na proscenę. Pytanie czy ceny singli nie wywalą w kosmos.
Jak w ogóle można jakąkolwiek, cudzą własność wywalić na śmietnik?