Aktywne Wpisy

Argony +18
#ukraina
Proszę mi wytłumaczyć jak mam to sobie tłumaczyć. Nie chcę być onucą, muszę to sobie jakoś zracjonalizować. Proszę o pomoc.
Proszę mi wytłumaczyć jak mam to sobie tłumaczyć. Nie chcę być onucą, muszę to sobie jakoś zracjonalizować. Proszę o pomoc.

MattBoi +10
Obserwacja po ponad roku wojny. Jeżeli ktokolwiek byłby w stanie poświęcić swoje życie za kraj w którym akurat się urodził, po obserwacji tego co dzieje się na ukrainie wniosek jest jeden - jest idiotą. Zobaczcie jak bezużytecznym kawałkiem truchła stają się tysiące orków i ukrów, jedni giną z przymusu, drudzy często z jakiejś zaprogramowanej w ich głowach tragiczno-bohaterskiej idei patriotyzmu. Koniec końców kończą jako nawóz albo jako desperaci bez rąk i nóg

Zapraszam do dyskuji i podzielenia się, które zapachy rozwijają się w dobrym kierunku, a które powinny zostać przy górnych nutach.
#perfumy
Flame ma super otwarcie które mogloby akurat zostać na dłużej ale szybko znika
Dior Homme i Eau Sauvage Parfum mogłyby się zaczynać godzinę później
Za to przy otwarciu powinny zostać np. Nice Bergamot Essential Parfums - potem robią się trochę zbyt babskie.
Mugler A*Men Kryptomint - na otwarciu byłem zawiedziony, ale z każdą kolejną godziną było coraz lepiej.
Prada L'Homme - otwarcie zbyt kobiecie, a potem normalne męskie perfumy.
To tak na szybko, z tego co mi przyszło do głowy. W pozostałych przypadkach było albo dobrze albo źle przez cały czas.
CDNIM, otwarcie potworne, za to jak już się przeżyje 15 minut to jest w pytkę
@Kondzio21: Light Blue Forever akurat ma fajnie zgrane górne nuty z bazą. Zakładam ze nie da się tak zrobić żeby grejpfrut pachniał przez cały czas, więc jego przejście w ozon i fiołek jest bardzo płynnie zrobione
@Nitro_Express: w Kryptomincie otwarcie jest najfajniejsze, potem w miarę upływu czasu wychodzi z niego generyczny AMen
Początki sztos a im dłużej tym bardziej męczą