Aktywne Wpisy

Bunch +2
Skoro o prędności obrotów decyduje przycisk przesuwany w dół/górę to o prędkości czego decyduje to obkręcane pokrętło jakie zaznaczyłem na czerwono?
#diy #majsterkowanie #narzedzia #pytanie
#diy #majsterkowanie #narzedzia #pytanie
źródło: Screenshot_1100
Pobierz
Agui94 +47
Moja wczorajsza rozmowa z kierownikiem #pracbaza
źródło: temp_file6234290213263005390
Pobierz

będę powtarzać do skutku, NIGDY NIE UDOSTĘPNIASZ SWOJEGO VIEWKEY WĘZŁOM ZDALNYM tylko odpytujesz go o bloki a następnie sam sprawdzasz lokalnie które outputy należą do Ciebie, w Monero nie ma czegoś takiego jak light wallet Bitcoinowy, jeżeli masz pierwszą transakcję w bloku sprzed 10 minut, to możesz przy importcie walletu wskazać że chcesz odpytywać o bloki od tego konkretnego bloku dlatego może się wydawać że działa to jak light wallet gdy utworzyłeś portfel "niedawno" (bo po co sprawdzać wcześniej outputy skoro wtedy założyłeś wallet) ale za 15 lat żeby mieć pełną historię transakcje będzie trzeba odpytywać węzeł zdalny o bloki sprzed 15 lat aż do "teraz"
Skąd ma niby wiedzieć??? Jaki ty ciemny jesteś... Poza tym po co sie spierać, wystarczy wygooglować. Ze strony monero: https://www.getmonero.org/get-started/faq/#anchor-light-normal
To są wady spv z samej ich natury ale do ciebie nie dociera proste pytanie, skąd spv ma wiedziec o tx do niego. Z resztą nie odpiwiadasz, tylko uviekasz w jakieś farmaziny.
I dalej będzie wypierał. Shiciarstwo i naganiactwo nie ma ograniczeń. Jakieś fakty? Mnie to obchodzi, nieprawda :D
https://www.getmonero.org/get-started/faq/#anchor-long-sync
remote node i lightweight wallet to są dwie różne rzeczy, lightweight wallet nie jest dostępny w oficjalnym portfelu Monero, koniec kropka, ja opisywałem działanie oficjalnego portfela Monero do którego odnosiłeś się w poprzednim wpisie
Człowieku. Cytuję ci oficjalną stronę monero która potwierdza dokładnie to samo co powiedziałem.
Pisałem o light walletach i załączam komentarz na ich temat.
Tu mój
to jest dalej farmazon, bo możesz nic nie udostępniać
Jakie AKURAT TUTAJ? Cały twój wpis dotyczył tego a teraz pod naporem niebitych dowodów przyznajesz rację. Więc cały wpis jest g---o warty. I nie mam na myśli jakichś exodusów (akurat w tamtym przypadku on go użył do transakcji bitcoinami). Nieistotne jaki light wallet. Portfel SPV ma ograniczenia których
P--------Z O PEŁNYM WĘŹLE SPRUNOWANYM A NIE O SPV. TO CO INNEGO! A JAK WYJAŚNIAM, TO IDIOTA SIĘ CIESZY ŻE PRZECIEŻ WIE....
Jakie to tępe. Najpierw sie p----------a, poźniej przyznaje rację, ale wymyśla inne bzdury a na koniec zaprzecza.
I tępe to wyskakuje nawet z pieprzeniem że gada
Sam cytujesz mnie gdzie piszę:
a ty
źródło: comment_1631095981IJyRWp1MkFcmJWEh8CtaU2.jpg
PobierzSą dwie możliwości weryfikacji transakcji.
- Pobranie całego bloku i sprawdzenie czy jest taka transakcja. SYNCHRONIZACJA!
- Uzyskanie informacji o tx od węzła i sprawdzenie czy to prawda w merkle tree