Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@kamillus miałem automatycznie parkowanie w mercedesie. Działało dobrze, ale imho za wolne. Korzystałem kilka razy dla jaj ( i szpanu ( ͡ ͜ʖ ͡) ) ale na codzień szybciej i wygodniej mi było korzystać z kamer i czujników. Nie dopłacaj do tego
  • Odpowiedz
@kamillus bmw kojarzyło Ci się z Podlaska wsia bo sebixy kupują to gdy wiek danego samochodu dochodzi do 20 lat( ͡º ͜ʖ͡º) 5tka to już limuzyna, komfort jest na bardzo wysokim poziomie. Co do 7emki to poziom A8 i dość podobne samochody. Najlepiej jakbyś umówił się na jazdę testowa i sprawdził:) aczkolwiek jeżeli a6 Ci odpowiadało to 5tka będzie dobrym wyborem(7mka to już taka premium limo
  • Odpowiedz
@bigger: 10k na 4 lata to wychodzi 200zl miesięcznie. Za komfort i bezpieczeństwo tego, że nawet w jakimś ciasnym miejscu między dwoma samochodami mi automatycznie zaparkuje prawda? Ile czasu Ci parkował? Mieściłeś się w dwóch minutach? Bo używałbym tego tam gdzie rzeczywiście ciężko samemu bez przestawiania lusterek.
  • Odpowiedz
@Boroborro: wiem wiem, audi też mi się tak kojarzyło i jeżdzę nim od kilku lat w pełni zadowolony. BMW ma opcję z regulacją fotela w odcinku lędźwiowym? Bo kiedyś to było audi exclusive, w mercedesie też już jest.
  • Odpowiedz
@kamillus regulacje w odcinku lędźwiowym to ja mam w 3jce :) aczkolwiek nie jestem przekonany czy mówimy o tym samym jeżeli Ty wspominasz ze to jakies super exclusive było w Audi. Mam przycisk i steruje sobie jak bardzo jak wysoko jak nisko jak w lewo i prawo naciska mi fotel na ledzwia
  • Odpowiedz
@Boroborro: w sensie audi pierwsze to wprowadziło i pamiętam, że jeszcze te 10 lat temu w mercach nie było. Nie wiem jak w bejcach, bo mi się wtedy nie podobały ;)
zaraz obadam jak się obecnie 5 prezentuje.
  • Odpowiedz